En fallen kunstner

Det var det hun ønsket av livet- få leve kunsten sin. Noen har den i penselen, andre med det skrevne ord, men de mest kjente kunsterne har det i stemmebåndet. Det er der magien skjer, når vibrasjonen starter.

Amy Winehouse.

Tårene triller i det jeg skriver for jeg ble virkelig beveget av å se filmen i kveld. Denne lille sarte sjelen med den store voksne stemmen. Evnen til å sette melodi på følelsene og bevege en hel verden, uten at det var intensjonen. Hun likte beste de små scenene. Det intime hvor stemmen fikk leke med de få inviterte.

Hun ba ikke om de store scenene, de kom ramlende over henne mens alkoholen og sterke stoffer okkuperte kroppen. Hun var ikke i stand til å omfavne stjernelivet for det var ikke det livet hun ønsket å leve. Forteller filmen.

Det var helt overveldende å se hvordan pressen håndterte fallet hennes når narkotika fikk bestemme hennes vei. De fulgte, knipset og dokumenterte uten skrupler. Hvordan i alle dager sover disse jegerne om natten? Så de ikke hvor syk hun var? Det burde vært lover mot slikt! Det var ille, skikkelig ille.

amy-winehouse_650-430

Utrolig hvor mye de har filmet som aldri var ment skulle vises en hel verden. Hennes mest sårbare sider og ikke minst hennes usympatiske far som lot pengene og alt rundt gå til hode på han.

Jeg synes det var interessant å se hvor hun gravde dypt i hjertet sitt for å finne troverdige tekster som skulle bety noe. Hun elsket virkelig å skape, ytre seg med stemmebåndene og la andre ta del i følelsene hun opplevde til enhver tid. Med musikk. Trist å se hvor hun savnet stoff i sine edru perioder, at livet som artist ikke hadde samme ytterkanter, høyder, topper og ikke minst bunner uten.

Jeg skulle egentlig bare anbefale filmen om du var fan av musikken. Amy Winehouse. Takk. RIP.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-04T19:18:55+00:00 14. august, 2015|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits