En ny trend?

Jeg har det gøy på jobben om dagen og treffer stadig nye kunder. En av mine favorittmåter å jobbe på er når jeg får vise mulighetene som finnes i digitale flater til nye kunder, sette de i gang med prosjekter og følge de opp.

Idag bar turen til Thomas på Hønefoss og han har jeg har kjent siden jeg jobbet som programleder i NRK P3 på 90-tallet. Han sendte en nydelig selvlaget postkort inn til programmet og siden har vi holdt kontakten. Jeg er kunstinteressert og har blogget om Thomas Klevjer flere ganger.

I dag inviterte Thomas med seg kollegaer fra kontorfelleskapet sitt, Marianne, Trude og Ann Kristin, for å lære mer om bruken av sosiale medier. Så spennende å tenke sammen med andre kreative mennesker og ikke minst få brukt hodet mitt til hvordan de skal nå ut til sin målgruppe.

Viktige ting å tenke på når en begynner digitalt:

  • Hvem skal en nå/bli synlig for?
  • Hva ønsker en å formidle til denne målgruppen?
  • Hvor befinner denne målgruppen seg digitalt?
  • Hvordan ivaretar nettsiden den eventuelle trafikken av «gjester» som kommer?
  • Hvor brukervennlig er nettsiden din?
  • Hvordan skal en blogg synliggjøre det du ønsker?
  • HUSK: en blogg søkeoptimaliserer nettsiden din derfor er det viktig at blogg og nettside henger sammen.
  • Hvordan drive dialog i sosiale medier for å fremme din bedrift eller deg selv om det er greien?

Det var fire stykker samlet hvor Thomas og har mange spennende prosjekter gående på Galleri Klevjer. Ei var tidligere markedssjef i den lokale Fotballklubben og to stykker drev sitt eget reklamebyrå på stedet. Jeg filmet de over som du kanskje ser?

Om tre uker samles vi igjen og frem til da er oppgavene gitt til hvordan de skal tenke/gå frem. Domener skal handles, ting skal settes i system og de må konkretisere hvem de ønsker å nå med hvilket budskap. Skikkelig morsom prosess å bidra i og ikke minst herlig gjeng.

Nå er det helgefri på mor med to kids som skal koses i stykker. De er nå begynt å bli så store at det er ikke mye kosing som slipper til lenger…men noe skal jeg nok smyge inn. GOD HELG!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-04T19:18:10+00:00 11. september, 2015|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits