Et liv i marka

Jeg har hatt noen tøffe uker med null tid til å puste mellom slagene. Hva er konsekvensene av det? Nattesøvnen forstyrres, energien tappes og Trine har det rett og slett ikke bra. Tirsdag denne uken kjente jeg at en dag på sofaen måtte til og ganske riktig….på onsdag rullet feberen inn for fulle mugger.

Bildet tatt når jeg var oppe igjen. IKKE fra sofaen på onsdag når jeg lå rett ut. De bildene kommer kun på SNAP nå haha.

11995673_1041272869239670_1575647119_n

Topp fra Culture #spons

Å lytte til kroppen og faktisk roe ned når den krever det er ufattelig viktig og en oppgave jeg sliter med å gjennomføre. Jeg burde ha lært etter veggen nesten vært på besøk et par ganger…..og denne gangen lyttet jeg. Avlyste alt, skrudde det meste av digitale saker av og roet HELT ned.

Og det hjalp. Jeg trengte det sårt og i natt sov jeg som en baby. Etter at feberen roet seg gikk jeg rolige turer i marka og prioriterte mye utetid. Det gjorde sitt. Frisk luft og røde kinn, ingenting slår det når en er nede for telling.

I tillegg laget jeg en liten episode av turen på SNAP, så følg meg gjerne der. Jeg kommer til å filme alle turene jeg har fremover, så det blir en del fin natur. Håper jeg. Turene kommer, men nå jeg innfri som fotograf. Håper du liker, mange som gjore det i dag som snappet meg ihvertfall! trinegrung heter jeg der.

God søndag!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-11-04T19:17:58+00:00 20. september, 2015|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits