Endelig pusse opp badet!

DETTE har jeg gledet meg til lenge, å pusse opp badet. Da jeg skilte meg for tre år siden trodde jeg denne leiligheten skulle være et mellomstopp til noe litt større. Men nå trives jeg så godt her, med marka rett over veien, den flotte utsikten, nærheten til byen, så jeg blir. Og pusser heller opp.

trine grung bad 2016 3

Min kompis Rune skal hjelpe meg med dette og tenker at jeg like gjerne kan blogge om det. OG snappe om det, @trinegrung er meg. Er det noe jeg ikke er noe særlig flink til så er det interiør og derfor har jeg vært hos noen idag som kan sakene sine. Tips og triks MÅ jeg ha, men heldig som jeg er har jeg min gode venninne Diana. Hun er god på interiør og de som følger meg på SNAP har sett snaps fra huset hennes før. LOVE it!

trine grung bad fliser 2

Bilde fra butikken i dag

Se på mor i speilet da….prøver å sjekke litt hva jeg liker og ikke….dette var fint men skal ha litt mørkere. En slags muldvarp farge på gulv og i dusjen, da med fliser, mens jeg på veggene skal male. Det blir litt hyggeligere og lunere, synes jeg. Jeg har valgt noen møbler fra IKEA, trenger jo ikke ruinere seg om en skal pusse opp.

Hva synes du om fargen med pilen?

trine grung bad fliser 1

Den er litt varm og ikke så kald som den gråe som nå er veldig trendy. Jeg er veldig lite opptatt av trender og er mer opptatt av å få noe som er hyggelig og tidløst. Er du ikke enig?

trine grung bad fliser 3

Det er jo så sinnsykt mye å velge mellom, så her trenger jeg virkelig noen tips! Bilder, linker, nettsteder som du har blitt inspirert av. Legg igjen kommentarer…..for dette synes jeg er veldig vanskelig!

I helgen feiret vi dagen min som var den 9 februar med jentelag på Anchas i Drammen. Skal du til Drammen så sørg for å innta tapasen der. SÅ godt og vi storkoste oss i mange mange timer!

trine grung anchas Drammen

By | 2016-11-04T19:16:32+00:00 22. februar, 2016|Categories: OPPLEVELSER|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits