Ungdommen trives i Røyken

Annonse

I samarbeid med Frost utvikling skriver jeg en del innlegg om Røyken, stedet hvor vi valgte å la ungene vokse opp. Frost bygger hus der, og siden jeg har bodd der kan jeg gå 100% god for området. Selv hadde jeg 11 flotte år med min eks-samboer og våre to nå tenåringer i kommunen.

Vi har forsatt daglig i kontakt med nettverket vårt i Røyken og i den forbindelse spurte jeg sønnen til en av mine beste venninner om han kunne svare kjapt på noe spørsmål om Røyken. Han hoppet fort og sa JA asap.

Møt glad-laksen Anders Klemetsdal som413664_3018529002478_779418583_o alltid vært en aktiv kar med mange jern i ilden. Nå for tiden studerer han på BI i Oslo, men bor forsatt i Røyken. Ergo han pendler med toget hver dag. Sprekt, men han er ikke alene om akkurat det. Utrolig mange velger den løsningen: bo landlig å pendle 35 minutter med toget til Oslo.

Anders har vært aktiv fotballspiller og valgte den lokale fotballklubben:

1. Hvor lenge har du vært aktiv i ROS?

Siden jeg starta med fotball 6 år gammel, bortsett fra når jeg var 15-17, da var jeg i en annen klubb.

2. Hva liker du best m ROS?

Samholdet og kameratskapet. God vennegjeng som spiller fotball (i mitt tilfelle) sammen, og har det gøy. Vi har en klubb som tar godt imot alle som kommer, og legger opp et opplegg slik at det skal passe enhver

3. Hvilke idrettsgrener finnes i Røyken og ROS?

Stort utvalgt, blant annet fotball, håndball, turn, boksing osv.. Og jeg har vært delaktig i fotball og håndball.

4. Hva har vært det beste ved å vokse opp i Røyken?

At det er på landet. Venner og kjente er ikke langt fra hverandre. Alle kjenner alle.

5. Hvordan er skolene?

Veldig bra. Helt fra barneskolen som er pusset opp, til ungdomskolen og videregående, som var veldig veldig bra. Gode lærere det er lett å bli kjent med.

6. Hvordan er miljøet?

Som sagt så er det sånn at alle kjenner alle. Et et veldig bra miljø, men flotte omgivelser for både stor og små. Mye aktiviteter å velge imellom, og hvis det er aktiviteter som er andre steder så er det meste av kollektivtransport.

Når jeg likevel var i Røyken stakk jeg innom ROS Arena som ligger ti minutters kjøretur fra Røyken sentrum hvor vi traff på en lokal idrettshelt som i dag er driftsleder for anlegget.

Bjørn terje parh trine grung

Bjørn Terje Pay hadde mer å fortelle:

Ros Arena stod ferdig i 2012. Er eiet av Idrettslaget og rommer 2 håndballbaner, Turnhall, dansesal og alt en ellers trenger til innendørsidretter. Samt cafe/kantine for sosialt. Ros arena har flere 1000 besøkende hver uke vi har følgende idretter som leier:

  • Håndball
  • Fotball
  • Volleyball
  • Boksing
  • Dans
  • Cheerleading
  • Turn
  • Ulike trim tilbud.

I tillegg er det viktig for arena å tilby aktiviteter for uorganisert bruk og lek. Derfor har vi et pågående samarbeid der vi tilbyr «åpen Hall» for barneskole elever  1 gang pr uke 14-16 og «Aktiv fredag» 1 fredag pr mnd for Ungdomsskoleelever.

Ros et av Buskeruds største idrettslag, en kvalitetsklubb på kompetanse og dugnadsånd.

Flytte hit? Sentral beliggenhet i forhold til Asker Oslo og Drammen, samt nye moderne skoler er et godt argument, tog til Oslo, kort vei til badestrender, skiløyper.

Barnefamilier vil oppleve at Idrettslaget betyr mye for barna med et godt og sosialt miljø for voksene. IL.ROS har det aller meste av tilbud og streber etter å være moderne hva gjelder tilbud og faglig kompetanse.

God Røyken-hilsen fra Bjørn Terje

rosa arena spikkestad trinegrung

De fleste av oss er glad i aktive barn og dette tilbudet skulle jeg ønsket var en del av Røyken når jeg bodde der. SVØMMEHALL! De bygger en helt ny superflott svømmehall inkludert helsesenter og treningsenter. Erik Schreuder står for den daglige driften av den biten og dette blir litt av en anlegg! ME LIKE!

erik schreuder røykenbadet trine grung

Det blir superbra og skal stå ferdig allerede til neste år. Spørs om jeg ikke må kjøre fra Drammen til Røyken for teste dette. De har begynt prosessen og det blir liggende omtrent midt i sentrum.

røykenbadet røyken trine grung

 HAR DU LYST Å SJEKKE NYE BOLIGER I RØYKEN? LES MER HER! 

By | 2016-11-04T19:16:38+00:00 19. februar, 2016|Categories: ANNONSER, DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits