Pusse opp eller kjøpe nytt?

annonse

Jeg vet ikke hva som er best jeg, men jeg valgte det første. Pusse opp. For to måneder siden tenkte jeg det var en bra ting, å pusse opp, men nå som jeg står midt opp i det så er jeg ikke like sikker. Det er et helv…….  så mye som skal gjøres, tenkes på og organiseres!!

Jeg er ikke halvveis, men ser lyset i tunnelen. Litt fremover hver eneste dag og viktig å holde det positive fokuset. Tenke at en kommer i mål, ikke stresse og fokus på sluttresultatet.

trine grung leilighet

Jeg fikk tilbud om å kjøpe i Røyken, kjøpe meg noe helt nytt. Nå når MyCube husene settes opp i mitt tidligere nabolag var det faktisk noe jeg vurderte. Gjett om jeg var fristet! Helt nytt, alt liksom! Det skjer så mye i Røyken om dagen og derfor er det ikke det dumt sted å bo.

sarah frost utvikling trine grung

Dette er Sarah fra Frost Utvikling som viser meg området med tomtene. Ser jo ikke «spiselig» ut når en ser et bilde som dette, men jeg kjenner jo marka rundt og dermed vet jeg hvor flott sted dette vil bli!

Du kan se hele området og bilder fra husene på DENNE siden. Utrolig fine hus og supre turområder rett utenfor døren. Vinter som vår, sommer som høst.

mycube røyken 3

Det jeg savner mest fra tiden i Røyken er skiløypene, ROS-hytta og utemiljøet. Det er så rolig og fint der, samt togstasjonen er få minutter unna om en skulle toge en tur til storbyen.

røyken togstasjon trinegrung.no

På togstasjonen ligger områdets beste pizza, Classic Pizza, og må testes. Ikke betalt for å si det, kun magen som snakker. Den italienske vegetarpizzaen er super!

togstasjonen klokke røyken trinegrung

Toget til Oslo tar i underkant av 40 minutter og går helt til Moss. Toger en til Asker kan en hoppe på flytoget derfra og en er kjapt på Gardermoen.

Jeg har et samarbeid med Frost utvikling for å fremme Røyken som et attraktivt område å bo, og siden jeg har bodd der i over 11 år vet jeg alt om hvor bra det faktisk er der. Hadde det ikke vært for fotballen til sønnen min, som gjorde at vi måtte til Drammen av logistikkmessige årsaker, så hadde jeg forsatt bodd der. Heldigvis har jeg forsatt mine gode venner der slik at jeg får besøkt stedet.

En ting som jeg savnet når jeg bodde i Røyken var cafe, men endelig kan de skilte med en som serverer hjemmelaga saker som smaker NAM. Hun er opptatt av mangfold og har noe for alle mager. Glutenfrie ting som sukkerfrie ting. Bør besøkes, hils fra meg!

cafe røyken

Jeg valgte i denne omgang å pusse opp min leilighet, men om du skal flytte, eller noe du kjenner skal, så be de sjekke Røyken. Supert sted med en super barne- og ungdomsskole. Full barnehagedekning og supert idrettsmiljø. Og nå cafe 🙂

midtbygda barneskole Røyken midtbygda barneskole trinegrung

Dette er bilder fra barneskolen. Helt ny og våre barn fikk kose seg flere år der sammen med gode venner som de forsatt har  kontakt med. Heia RØYKEN!

SJEKK HUSENE HER

By | 2016-11-04T19:16:25+00:00 9. mars, 2016|Categories: OPPLEVELSER|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits