En reise tok meg hit

Hvorfor fikset jeg ikke yoga før?

Jeg tok meg en tur jeg. Reiste fra ensomme tanker og fylte de med gode samtaler i Hønefoss hos min kjære Diana. Her er en alltid velkommen uansett form og humør. Lysene tennes, putene danderes i sofaen og samtalene starter. De gode samtalene om livet, stiene vi velger og ikke minst valgene vi tar på veien.

Det er i slike samtaler enn kommer til kjernen om en velger åpenhet og ærlighet, tørr å være seg selv og blir møtt med de følelsene en har. Faktum at noen andre ser dem, forstår dem og ikke minst reflekterer sammen med en hvorfor de oppstår er viktig. Hva er livet uten de gode gode venner?

Jeg hadde ikke klart et stort selskap denne nyttårsaften og jeg var invitert til en av mine andre gode venninner. Jeg takket pent nei og tok et annet valg. Et valg som passet meg denne gangen og jeg prøver så godt jeg kan å ikke la samvittighet og følelser ta overhånd rundt valget.

Idag dro vi på to timers yoga økt. Jeg prøvde yoga for første gang for rundt åtte år siden og gikk derfra før timen var over. Jeg forstod ingenting for her skulle en ikke prestere, få høy puls og gi alt. Roen? Hva i alle dager skulle jeg med den liksom? Jeg ble stresset av den påkrevde balansen de ønsket jeg skulle utøve og falt ikke på plass. Ikke på noen måter.

Idag er det helt utenkelig å ikke gjøre yoga for meg. Prosessen og reisen har helt klart tatt meg dit hen og aldri føler jeg meg bedre som etter en god yogatime. Det er essensielt med en instruktør som ikke trener yoga men utøver yoga for den indre balanses del, som er tilstede og gjerne snakker om de essensielle ting mens en strekker den stive kropp i alle retninger. Hun i dag på Hønefoss Yoga var heldigvis en sånn og jammen kom det tårer, glede og styrke fordi jeg evnet å kjenne etter og være skikkelig tilstede.

Så deilig. Nå venter en kveld jeg vet vil gjøre meg godt. Gir slike innlegg deg noe? Mine tanker. Jeg håper så inderlig at de når deg slik jeg ønsker. Legg igjen mailen i boksen under om du ønsker å minnes på mine innlegg eller følg meg på snap: @trinegrung. Del gjerne om du likte.

Diana sitt hjem er helt rått og jeg drømmer meg virkelig vekk i alle hennes fine ting. Enig?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T06:57:32+00:00 30. desember, 2016|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits