Oppsummerer året en egentlig vil slette

Hele dette året har vært krevende. Jeg vil slette det fra kalenderen og selv sørge for at 2017 blir noe helt annet. Sånn tenkte jeg i det jeg skulle sette meg ned å skrive dette innlegget og jammen skal jeg trekke litt av de negative ordene tilbake. For jeg var et helt annet sted før sommeren 2016 og opplevde mye dette året.

Før julen ifjor etablerte jeg gode trenings og kostholdsrutiner som jeg dro med meg inn i 2016. Trente tre-fire ganger i uken og sørget for å spise noenlunde sunt hver dag med litt ekstra hygge i helgene. Kjente formen øke gradvis og innen våren kom følte jeg meg vel. Det er viktig for meg med fokus på kosthold og trening, for velværet det gir er essensielt.

Januar bød på den beste turen gjennom hele året, nemlig en weekend på Trysil med jentene. Jeg har ikke ledd så godt på det jeg kan huske og vi hadde en tur som har skapt historier vi har ledd av i hele år.

Disse fire, samt min nærmeste i Stavanger, har på mange måter reddet dette året. En stor takk og god klem til dere. Samtalene og samværet gir meg uendelig mye og det er få jeg ler mer med enn med dere, på en måte da. Hahahaha. Intern greie.

Februar kom med stormskritt og det bød på bursdag hvor jeg samlet mange jenter på favorittstedet i Drammen nemlig Anchas Bodega. Jeg holdt den obligatoriske talen rundt bordet som i år ble noe mer rotete enn den pleier. De har veldig god cava på Anchas hahahaha.

Dette ble året jeg ønsket å slette. Året hvor jeg aldri har jeg reist på mer turer og derfor ikke helt vet hvorfor jeg tenker de tankene. Jeg tror jeg retter meg selv og sier siste halvdel av 2016. Det var der det glapp, for første halvdel var perfekt på alle måter.
I mars måned var vi en tur til Gran Canaria jentene og jeg. En uke med sol, varme og gode samtaler. Det ble ikke en fest på den turen siden fokuset var ro, bøker og samvær.

I søken etter bilder fra turen så ser jeg at dette var året hvor jeg IKKE dokumenterte alt jeg gjorde. Eller rettelse, jeg gjør det mer på snap og derfor glemmer jeg litt resten. Skjerpings Trine, det er koselig å ha til senere anledninger.

Innen jeg dro sydover så hadde jeg en opplevelsesrik helg i Molde sammen med gode kunder. Vi jobbet, festet, hadde gode samtaler og jeg fikk virkelig oppleve Molde på sitt beste med en fjellrekke jeg våknet til hver morgen! Helt fantastisk by når det er fint vær!

Humøret steg etter sol og varme så april var en fest på mange måter. Snøen smeltet, brunfargen var påbegynt, samtalene forsatte og fokuset ble deretter. En var lystig og våryr på alle måter, så året var ikke så ille som jeg har tenkt de to siste måneder.

Er det disse tunge førjulsmånedene som spiller en et puss mon tro? November kan slettes fra kartet og store deler av desember, men bare ved å skrive dette innlegget har jeg lært noe. En skal ikke ta et helt år under en kam fordi 20% var dårlig!!! Men det er rart med denne hjernen til oss mennesker som har en tendens til å huske det negative best. SÅNN skal det ikke være i 2017 og derfor skal jeg blogge daglig igjen for å huske ALLE stunder.

April var MYE morro men helgen som skilte seg ut var Oslo helgen vår hvor vi koste oss blant annet på Bølgen og Moi.

I mai måned inviterte jeg jentene med til Stavanger som nå har blitt en årlig greie. Jeg reiser jo ofte hjem (merkelig det forsatt er hjem etter 18 år i Drammen) og på vårparten er det hyggelig å invitere noen med meg. I år ble det denne gjengen og neste år blir de med de som vil. Det er åpent men hyggelig blir det alltid!

 

Fokuset er god mat og hyggelig samvær. Vi er veldig god på god mat.

I juni bar turen videre til Nice. En tur jeg kjente jeg egentlig ikke hadde råd til siden det ble mye reising denne våren, men i januar etter Trysil satt vi og booket utover og fly med opphold var ikke dyrt men det er jo alltid dyrt å reise likevel. Alle turene er lavbudsjett og helt innafor rammene, men det koster alltid likevel å reise. Heldigvis shopper jeg så og si aldri…jeg er ingen shopper og hater å gå i butikker. Helt sant!

Så kom sommeren til Norge for alvor og jeg møtte karen jeg aldri skulle ha møtt. Løgneren jeg har blogget om uten av navn eller bilde noen gang er lagt ut noe sted på internet. Han som viste seg å være gift og løgn like lett som ha gikk gatelangs. Sett i ettertid en skremmende opplevelse som aldri skal gjenta seg. Måtte han brenne et visst sted.

Men sett i ettertid er det læring for meg i dette for til neste gang så skal jeg ta det mer med ro. Jeg hoppet før de hadde bygget 10 meteren og landet med et enda større brak nettopp av den grunn. Derfor blir det nå fokus på å bli skikkelig kjent før jeg i det hele tatt lar vedkommende si hei til mine nærmeste venner en gang.

Sommeren ble likevel fin med besøk til både Hemsedal og stølsrock med Sigvart Dagsland, hyttetur i Stavanger med min beste Nina og leie av fine kusine sin leilighet i Spania innen skolestart.

Bilde fra 2015.

Men siden skolestart etter Spania visker jeg året sakte men sikkert ut. Det skjedde ikke noe nevneverdig utover at jeg fikk sparket løgneren på dør og falt litt sammen.

Ikveld er det god mat hos Diana som står for tur. Kanskje et glass champagne men hovedfokuset er å våken i morgen tidlig å hoppe inn i det nye året med støvet bort fra bloggen, humøret skal stige og jeg skal ta grep. Litt hver dag og du kan gjerne være med.

Del gjerne innleggene mine med dine venner,  og om du ønsker oppdatering på mail når bloggen er oppdater så kan du enten følge meg på snap (trinegrung) eller legge igjen mailen i boksen under. Ditt valg.

LAG DEG EN SUPER NYTTÅRSAFTEN! Om det er alene eller med venner så er det helt ok. Jeg valgte bort fest fordi formen var ikke der. Håper jeg om nøyaktig et år kan oppdatere bloggen med en kropp og et hode som er et HELT annet sted. Det skal jeg selv sørge for, bare vent å se!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T06:59:16+00:00 31. desember, 2016|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits