Dagen i dag ble bra!

Sponset behandling

Jeg gjorde noe sprelsk i dag…..jeg tok meg fri. Eller, jeg jobbet to timer på morgenen og tok meg fri resten. Valgte en dag hvor egenpleie stod på agendaen og storkoste meg i snøkaoset som oppstod. Roligere nå men om du følger meg på snap (trinegrung) så skjønner du hva jeg mener.

Jeg ble både ny på negler og fikk meg nye vipper. Rett og slett jålet meg til helgen uten at jeg har noen planer av det store slaget. Danskepølsen fra Hønefoss kommer en tur, ellers ganske rolig.

Conctance nails & beauty i Drammen

Jeg går til Conctance i Drammen og fikser neglene mine. Hun holder til i Håndtverkergården i Drammen, og både jeg og danskepølsen var innom i dag. Begge fornøyde. Så nå kan bare karen komme, for både negler og vipper er på plass.

Et stykk danskepølse og Conctance. Nydelig navn.

Jeg er ikke mye jålete av meg, selvom dette sikkert er mye for noen. Men med vipper inntakt så slenger jeg bare litt solpudder i kinnene og vips er jeg ute av døren. For meg er derfor dette noe jeg bruker tid siden sminkeprosessen på morgenen tar sånn ca 10 sekunder. Det liker jeg.

Jeg går  med vippene til Saba Farao på Bislett i Oslo. De som leser bloggen min får 20% av henne i januar/februar om dere ringer og bestiller. Fordel å bo i Oslo eller omegn da hehe. Du finner Facebooksiden hennes HER og kan kontakte henne der.

Vippefin og klar for helg

NÅ er det helg, rett og slett. GOD HELG, selvom jeg blogger gjennom helgen og jeg. Om jeg har noe på hjertet og det har jeg jo til stadighet om dagen.

By | 2017-03-16T07:56:17+00:00 6. januar, 2017|Categories: OPPLEVELSER|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits