Hva i alle dager sa du nå Trine?

En del folk er merkelige og mener mye om bloggingen min. Jeg så Kathrine Aspaas skrev litt om dette og hvordan enkelte ser på denne såkalte «ekte» bloggingen. Eller rosa bloggingen, eller kall det hva du vil. Vi blogger fra hjertet om livet, det vi mener noe om , det vi engasjerer oss i og jammen treffer det ganske godt.

Enkelte blogger kun om kunnskap og de skal selvfølgelig ha sin kred for det, men de bloggene treffer aldri meg. Supersnork og veldig kjedelig. Det er nok fordi jeg er som jeg er og liker mennesker som snakker direkte, tydelig og i klar tekst fra levra. Ikke kun baserer seg på kunnskap og det som kretser mellom ørene. De mennesketypene glemmer ofte kontakten til hjertet og dem de er selvom det helt klart ikke gjelder alle.

» – Aldri fått mer kjeft!
Selv har jeg aldri fått så mye kjeft som etter at jeg begynte å snakke sant.
Jeg har aldri opplevd så til de grader å bli utestengt fra offentlige debatter og avisspalter.
Så lenge jeg skrev flinkt, kritisk og dømmende om økonomi i Aftenposten, var alt helt greit.
Nå – når jeg skriver fra hjertet – magen – av og til underlivet – fortsatt om økonomi og politikk – da
sanker jeg forakt og motstand fra min egen generasjon.»

Dette skriver Kathrine Aspaas og det er så sant. Mest fordi den generasjonen menn som tidligere leste hennes innlegg i Aftenposten ikke forstår den nye formen på nettet. De lever her ikke, «bor» ikke på Facebook og aner ikke hva snapchat er engang. Jeg er SÅ glad for internett og det denne bloggen, Facebook og andre sosiale medier har gitt meg….virkelig.

Idag avsluttet jeg oppholdet på Hønefoss med en lang og deilig spasertur med Diana. Rett og slett en perfekt start på det nye året etter sunn frokost. Jeg er på et helt annet sted enn for kun en uke siden og det er så godt! Virkelig godt!

Ergo grepene med tankene mine har allerede båret frukter og jeg er klar. For hver dag. Bring it on…nå skal endringer skje i takt med hvilepulsen. For det er vesentlig å ta det med ro og et steg av gangen. Det kjenner jeg helt klart! Det har vært godt å være der for en venninne som trengte det og jammen legger vi noen små planer videre sammen vi to. Deler det senere.

Jeg redigerte bildene på picmonkey.com siden photoshop får jeg ikke til. Jeg forstår det virkelig ikke og tro meg, jeg har prøvd mange ganger. Samme er det med kamera. Jeg har to stykker her, både et dyrt og flott leica kamera samt et speilreflekskamera, men jeg ender opp med Iphonen. Hver eneste gang. Idiotisk men funker fint likevel. Enig?

Det var helt nydelig ute i dag og jeg elsker å ta bilder. Ungene mobber meg og sier jeg på treningsturer stopper for mye for å ta bilder. Men for meg er det en vesentlig del av turen, nemlig å oppleve den, forevige den for å tenke tilbake på den senere.

Diana stiller ikke velvillig opp som modell men jeg maser såpass mye hahaha jeg er en håpløs bloggervenninne høh.

Snakkes imorgen da, nå venter sofaen etter hjemkomsten til Drammen. Julen ble kjapt ryddet ut og kroppen skrubbet etter alle slags regler i dusjen. Rett og slett en fresh start på det nye året med ny energi og et stigende humør!

Del gjerne innleggene mine med dine venner,  og om du ønsker oppdatering på mail når bloggen er oppdater så kan du enten følge meg på snap (trinegrung) eller legge igjen mailen i boksen under. Ditt valg, håper du vil.

 

By | 2017-03-16T06:54:03+00:00 1. januar, 2017|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits