Du er ikke god nok

Jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at den setningen i overskriften er en av de verste. Den er på topp 10 over setninger som jeg ikke vil ha kretsende mellom ørene mine veien videre. Her sitter jeg og blogger i frisørstolen og irriterer meg grønn over at jeg lar sånne tanker ta plass. Ressurssterk kvinne som har så  mange muligheter, men likevel skal en tenke sånne tanker.

Ja, blogger fra frisørstolen og jeg går forsatt til Chi hair i Drammen, på 10ende året. Måtte bare nevne det mellom her siden de er de beste for meg. Skal ha i min faste keratinkur for å fjerne brusen og volumet i håret og denne kan jeg virkelig anbefale på det sterkeste. Jeg setter den i håret to ganger i året og den «metter» håret. Da slipper brusete hår og uønsket volum. Jeg har stort hår.

De med tynt hår drømmer sikkert om min store manke men jeg skal love deg det krever å holde den. Jeg har MYE hår og det vokser utover, ikke nedover. Haha. Her er kuren (jeg er sponset men hadde aldri skrevet om den om jeg ikke kunne gå god for den 100%. Det er en del av avtalen) Kuren heter Supersilk fra Brocato.

Men tilbake til disse tankene. Idag våknet jeg med litt sånn dette klarer du ikke Trine tankegang, og da tanker rundt ting jeg setter i sving for finne mine nye veier. Jeg snakket meg selv ned ved frokostbordet og vurderte hele morgentreningen jeg hadde avtalt. Avtalt med meg selv.

Ergo dagen startet ikke så bra. Uten en reell grunn, det var bare var sånn. Jeg kunne enten akseptere at sånn skulle dagen være eller ta grep. Jeg tok grep, og vet du hvorfor?

Fordi jeg har laget en avtale med meg selv om veien videre. Jeg har laget en avtale med bloggen, med deg, føler jeg har forpliktet meg til å ta grep og derfor karret jeg meg avgårde. OG GJETT OM DET HJALP!

Jeg gikk på intervalltime på senteret jeg trener. En sånn vi springer inne på mølle sammen time. Idag var det 3X30min intervaller med 9X30 sek mellom. Jeg slet som et helsiken men jammen klarte jeg å gjennomføre med kun en stopp. Jeg løp ikke fort, maks 11 på speeden liksom og måtte på siste 3X3 min helt ned på 8.5 for å klare det. Men jeg gjennomførte!

Bilde fra snap. trinegrung er meg, følg gjerne min mystory. Prøver å inspirere andre til å ønske å tenke nytt sammen med meg. Har ingen fasitsvar men gjør litt hver dag. Det er helt ok, kjenner jeg.

Etter intervall time roet jeg ned med yoga i 60 minutter siden jeg hadde tid til det i dag. Yin Yoga. Rolig tøying i flere retninger og jammen sovnet jeg nesten på slutten. Da er hvilepulsen på plass og dagen er godt i gang.

Lag deg en fin dag.

By | 2017-03-16T06:57:24+00:00 2. januar, 2017|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits