Føkk cancer

Vi er alle forskjellige og har ulike måter å håndtere vanskelige perioder på. Dette kan jeg personlig mye om, uten at jeg er stått i de virkelige livstruende vanskelighetene. Det er klart en blir ydmyk for det en selv velger å kalle problemer når en ser andre opplever ting som for meg er ufattelige. For i den store sammenhengen er mine ting bagateller, men fremdeles mine bagateller.

En bekjent av meg går igjennom en vanskelig periode hvor kreften har kommet tilbake og jeg fikk bare så lyst å heie litt ekstra, sende han litt gode tanker. Mest fordi jeg synes han på Facebook deler på en så ærlig og fin måte, fordi han er så ekte, uredd og åpen. Børre Olsen. Vet du hvem han er? Han er designeren bak disse kraftfulle smykkene som mange kjente personer har gått med:

SO-B smykker av Børre

Men nå var det ikke smykkene vi skulle prate om. Han oppdaterer en Facebookblogg som heter Veien tilbake som du finner HER. Der kan du følge prosessen hans og videoene han legger ut. Det er sikkert delte meninger om å gjøre det på hans måte, men det gir HAN noe og det har jeg så respekt for. Han liker å dele og det kan jeg kjenne meg igjen i. Han henter energi i tilbakemeldingene og alle som går igjennom vanskelige perioder trenger det!

Passet perfekt her, synes jeg.

Det er mange i min omkrets som ikke forstår hvorfor jeg blogger åpent om vanskelige perioder, men det er nå meg og ikke alle trenger å forstå det. Jeg sorterer tankene mine når jeg skriver de ned og liker denne måten å gjøre det på. Jeg opplever det skaper åpenhet om ting andre kanskje synes er vanskelige å snakke om. Kanskje det gjør det lettere for dem å åpne opp selv?

Når Børre oppdaterer med videoene sine blir jeg sittende å reflektere. Han er tvers igjennom god og deler oppriktig om prosessen sin. Det krever mye å dele så ærlig og oppriktig når sikkert mange mener en burde holde det privat. Generasjonen som ikke bruker mye tid på nettet forstår nok ikke dette i det hele tatt. Eller ta de som på Facebook KUN velger å fokusere på glansbildetsidene ved livet, det er ikke ekte. For livet er ikke kun et glansbilde.

Alle har sine perioder. Alle har sine svingninger og problemer. Med åpenhet skaper en rom for at andre senker skuldrene og føler at hverdagen deres er som alle andres. En må ikke forstå måten et medmenneske velger å gjøre det på, men en må respektere det.

Der er det mye læring for de som dømmer.  Det er veldig enkelt å være kritisk og skeptisk, det er mye vanskeligere å være 100% åpen og ærlig. Det krever styrke og for meg viser du det Børre. Stå på, håper du ble glad for solen jeg sendte deg imorges. Tenker på deg og håper tiden på Radiumhospitalet blir akkurat sånn du ønsker, med din åpenhet og ditt mot. Bli frisk, føkk cancer.

Drammen en tidlig morgen.

By | 2017-03-16T06:56:22+00:00 19. januar, 2017|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits