Hvordan går det med vekten?

Det er utrolig mange som spør meg om dette og spesielt via snap (trinegrung er meg). Hvordan går det med vekten, Trine? Hvilken diett valgte du? Hva spiser du i løpet av en dag? Har du en plan du kan dele?

Vel, jeg er ingen ekspert på dette, men har jo gjort det før. Visste du det? Jeg er reine jojo-slankeren som Oprah, min bestis Oprah, høhø. Det er vel 8 år siden jeg gikk det 16 kilo på et år. Jobbet med Kari Jaquesson på et TV program på TV Norge som het Slankekrigen og plukket opp en del triks. Neste år, når vi spilte inn Et lettere liv, var jeg 16 kilo lettere.

Jeg må inspireres av noe og har valgt en app kalt SWEAT. Det er en ung instagrammer, blogger og Facebooker kalt Kayla Itsines som står bak dette og det funker bra så langt. Jeg følger ikke matprogrammet til punkt og prikke men får en indikasjon på hva de ulike måltidene skal inneholde. Får inspirasjon til hva jeg kan velge, som i dag skal jeg egentlig ha en green smoothie bowl, men velger en vanlig smoothie.

Igår gikk jeg trimtur i skogen og gjorde styrkeøvelsene for beina ute i naturen. Det er ikke mange apparater en trenger for å gjennomføre programmet, og ei heller tar det særlig lang tid. Om du søker henne opp på Insta eller Facebook er det nok av suksesshistorier, snart inkludert meg. Kødda. Men jeg er på vei og vil gjennomføre dette for min egen del. Håper du likte tipset, visste du om henne? Det er mange som henne men jeg likte henne best.

Kayla Itsines sin app SWEAT

By | 2017-03-16T06:55:16+00:00 17. januar, 2017|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits