Nytt år, ny start. Viktig?

For meg er det nå vesentlig med endringer og jeg kjenner fingrene løper over tastaturet. Energien øker når jeg føler jeg starter med helt blanke ark. Et helt år, 365 dager. Mine til å tegne med hvilke fargestifter jeg vil, i hvilket tempo og ikke minst hva som skal prege bildene mine. Jeg elsker nye starter og mest av alt elsker jeg at skrivelysten har kommet over meg igjen.

Om du går gjennom vanskelige perioder anbefaler jeg blogging på det sterkeste. En må ikke blogge offentlig, men det å skrive ned ting, sette ord på vanskelige følelser er for meg avgjørende og har på mange måter «reddet» denne romjulen. Jeg satt første juledag med så mange blanda følelser, skrev om det og vips kom leserne mine med støttende gode ord, gjenkjennelser i det jeg følte og skrev om, og det løftet meg. Så tusen takk, jeg er så glad for dere som er her! Virkelig!

Jeg har hatt noen deilige dager hos dansken på Hønefoss. De gode samtalene regjerer og latteren sitter alltid løst. Jeg sover som en stein og finner ro.  Hos gode Diana.

Jeg prøvde meg på en tur i går men det var for mye is. Uten piggsko blir jeg kjerring og beveget meg ikke noe særlig. Valgte heller å roe ned, spise godt (les altfor mye) på årets siste dag. Våknet opp med et stort smil i dag, ivrig etter å komme i gang.

Laget frokost til Diana før jeg var i gang på tastaturet, og straks venter marka. Vi skal ut å gå siden solen stråler ute. Det er kaldt og friskt ute. På ørene ruller danske toner med Joey Moe og låten Smukkest på en søndag. Den er helt råfin, jeg er veldig glad i dansk. Bør jeg lete etter en dansk mann? Diana mener det, selvfølgelig. Hehe.

Her er låten:

Vi var tre single og glade damer samlet til kalkun rundt bordet. Livet og prosessene var tema samt planer for året som kommer. 2017, jeg kjenner allerede du smaker godt. Jeg har funnet glede ved blogging igjen og skal ikke vinne noe. Skal ikke være annet enn meg akkurat som jeg er akkurat nå. Ikke overdrive, ikke forfalske. Fokus på ekte og nært for det er det leserne mine vil ha. Helt tydelig, det viser engasjementet denne julen. Så takk til dere alle sammen!

Lag deg en plan du og så gjør vi noe sammen. Jeg har noen konkrete mål som jeg ønsker utført, men de virker overkommelige. Handler ikke om å vinne Birken, men jeg vil bli en jogger, jeg vil ned til trivselsvekten min, jeg elsker å blogge igjen og vil gjøre litt hver dag. Jeg drømmer om å skrive bok, jeg vil kun ha møter med mennesker som ser visjonæren i meg, OG jeg vil møte mannen i mitt liv. Sukk.

Det var vel ikke for mye å forlange av året som kommer? Jeg vil være som Joey synger: smukkest på en søndag og smukk i min sommerkjole. Sukker og alt hvitt vil jeg ha ut av kostholdet, ha fokus på skolen som endelig begynner igjen i slutten av januar. Legg merke til at jeg skriver vil og ikke . Mitt personlige språk er i endring for jeg MÅ ingenting. Jeg vil mye og dermed legger jeg ikke oppgaver på meg selv ved å si eller skrive MÅ. Jeg gjør det fordi jeg vil meg selv godt. Jeg vil noe. Jeg må ingenting.

Del gjerne innleggene mine med dine venner,  og om du ønsker oppdatering på mail når bloggen er oppdater så kan du enten følge meg på snap (trinegrung) eller legge igjen mailen i boksen under. Ditt valg, håper du vil.

By | 2017-03-16T06:59:09+00:00 1. januar, 2017|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits