Superkokk med spinatlasagna

Jeg skal heretter kalle meg superkokk og late som alt er min egen fortjeneste. Med store lygekryss skal jeg dele denne oppskriften og late som jeg er eksperten bak det hele. Jeg la ut bilde av herligheten på SNAP (trinegrung er meg) og vips så var det over 100 stykker som ville ha oppskriften! Hiha, føler meg som en superkokk, ref overskriften.

Jeg er ingen superkokk. Jeg kan ikke lage mat, beklager fremtidige mann, men jeg er en reser på oppskrifter. Jeg innrømmer det en gang for alle, trommelvirvel,  Adams Matkasse står for middagene her i huset, og gjør at jeg føler meg som superkokk hver eneste middag. Det er så deilig å skrive dette og kunne stå 100% inne for at jeg er superkokk pga av kassen.

Jeg har kjøpt kassa selv i over et år og ble anbefalt å prøve av min gode venninne Dora. Jeg var solgt etter førte kasse var levert, og ungene og jeg jubler av rettene 95% av tiden. Jeg slipper å tenke, slipper å finne opp middagskruttet hver eneste dag og for meg er det viktig.

Oppskrifthefte fra kassen

Igår hadde min venninne og jeg det jeg kaller for spinatlasagne, mens i kassen heter den Gratinert spinat- og pastaform med nøtter og frisk tomatsalat.

Her er oppskriften for 4 personer

(jeg driver ikke med bilder underveis, så superkokk er jeg ikke)

 • 1 pakke cherrytomater
 • 1 stor pakke spinat
 • 1 boks/pakke hvite bønner
 • 2oo gram pasta
 • 2 fedd Hvitløk
 • Lys dijonsennep
 • To gode never peanøtter
 • Revet Mozarella
 • Sitron
 • 1 Rødløk
 • 3 1/2 dl melk
 • Olivenolje, salt, pepper og vann
 1. Stekeovn på 220 grader og kok opp en kjele med 1 1/2 l vann med litt salt i.
 2. Ha spinaten i kokende vann i 30 sek og legg i en skål etterpå.
 3. Lag spinatsaus: skyll en pakke med hvite bønner, bland disse m melken, hvitløken, to spiseskjeer dijonsennep, 3 klyper salt og 3 klyper pepper. Kjør sammen med stavmikser.
 4. Legg lagvis spinatsaus, pasta, nøtter og kokte spinatblader til ildfast form er full og topp med ost.
 5. Stek i ovn i ca 20 minutter.
 6. Tomatsalat on the side: kutt tomater, rødløk i en skål og bland med olivenolje, sitron, salt og pepper.

Namsi. Virkelig godt og ikke minst kjøttfritt som magene våre har tidvis godt av. Kos deg og del gjerne om du synes flere skal få nyte. Følg meg på snap for inspirasjon fra tur og mark. Vi ler mye og jeg digger snap.

Isete i marka, spinatlasagna og kjerringjogging på snap.

 

By | 2017-03-16T06:55:09+00:00 21. januar, 2017|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits