Vips så ble en som ny

Håret mitt. Alltid en ting som mange av mine lesere liker å følge med på. Sikkert fordi jeg tidvis endrer det på en uredd og morsom måte. Jeg kan se et bilde på en blogg, i en nyhetssak, i en film eller på Instagram, ta en screenshot og si til Malin på Chi Hair i Drammen: SÅNN skal jeg ha det.

Jeg glemmer at en ofte må spare til enkelte frisyrer jeg ser, skal liksom skje på en og samme dag, men sånn funker det ikke. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med håret og ihvertfall i dag etter at kuren jeg skrev om er kommet på plass. Håret blir mer håndterbart og lettere for meg å jobbe med. Det blir mindre. Les om kuren HER.

Med denne klippen har jeg litt hår samtidig som det er kort. Perfekt mellomvei for meg og endelig mindre brusete hår. Sliter du med det og tørre tupper er det virkelig verdt å teste den. Må sies!

By | 2017-03-16T07:56:26+00:00 2. januar, 2017|Categories: OPPLEVELSER|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits