Bruk av video for å treffe kunder?

Officeview. Jeg stod opp sammen med solen i dag, SÅ deilig! DET ER VÅR!

Idag har jeg vært på min første konferanse sammen med Trine Lise her hos Dynamic People, stedet hvor jeg nå har begynt som hodejeger, og video var tema. Da hvordan video skal skal brukes digitalt for både drive f eks intern opplæring men og i en kommersiell sammenheng. Får vår del blir det mest i en kommersiell sammenheng og vi har en del gode planer allerede.

Spennende å være på konferanse og ikke kun skulle representere meg selv, men være der i regi av noen andre. Jeg merker allerede at fokuset i hodet har snudd og at jeg tenker nytt på alle måter. Hodet knytter knuter og leter etter digitale muligheter som rekrutterer. Det er rart med det, men dette gir meg så vanvittig med energi og bare det å føle at jeg kan brukes til noe matnyttig på denne måten er vesentlig. Skape vekst for andre er det som gir meg mest og har alltid vært det.

Jeg gjorde meg noen tanker når jeg satt i salen på konferansen, om hvorfor så mange faller ut når enkelte holder foredrag og det er klart mange svar på dette. Det første en må tenke på, for å skape gode foredrag, er HVEM SITTER I SALEN og hva ønsker de å høre/lære noe om? Hvem er målgruppen og hvordan skal jeg fenge dem? Hvilket selskap du kommer fra og hvordan forretningsmodellen er bygget opp er egentlig for meg revnende likegyldig. I denne sammenhengen var det viktig å presisere hvordan de brukte video i sin hverdag. Derfor kun en linje om deg selv og selskapet, resten av tiden holdes av til tema. Video.

Er du ikke enig? Det er så mange konferanser og muligheter for bedrifter der ute og det å holde gode engasjerende foredrag er vesentlig. Derfor; alltid tenk på hvordan du skal engasjere publikum og la de lære noe når de hører på deg. Jeg holder en del foredrag og har alltid dette i bakhodet. Sist, på First hotell kjeden sin årlig interne nordiske konferanse, hvor digital kommunikasjon var i fokus, og da var det viktig å snakke om nettopp det: det digitale og hvordan hoteller kan utnytte mulighetene som finnes bedre.

Video er jo en ting hoteller kan bruke mer av, siden det var tema for dette blogginnlegget. Ikke vis meg da hvor flott hotellet er men skap verdi fra området rundt. Hva kan jeg gjøre når jeg bor på hotellet deres? Vis meg det gjerne på video. Hvor kan jeg shoppe, hvor kan jeg trene/gå tur, hva er flott å oppleve i byen, tettstedet. Tenk på målgruppen og hvordan skape innhold som de deler videre, som med alle annen digital kommunikasjon. Da snakker vi innholdsmarkedsføring av opplevelser og ikke kun markedsføring av selve hotellet.

For oss i rekrutteringsbransjen har vi mange planer for bruk av video og jeg gleder meg så masse til å skape godt innhold for Dynamic People. Hvordan vi skal tiltrekke oss flere kunder og ikke minst finne de gode fremtidige ansatte i ulike bedrifter. Mitt felt er PR, medier og kommunikasjon, med spesialfeltet digital kommunikasjon. Finne de gode digitale hodene, rett og slett. Hjelpe bedrifter å forstå hvordan den digitale kommunikasjonen foregår og hvilken kompetanse de trenger for å nå ut. Ønsker du informasjon så legger du igjen mailen i boksen under. Gleder meg til å dele masse i bloggform fremover, for læringskurven min er i gang. Digger at de her hos Dynamic People er åpne og lekne. Det gir meg rom til å tørre mer.

Lag deg en super dag, min er helt knall mest fordi solen stråler fra skyfri himmel!

Gliser fra kontoret som er midt i Oslo sentrum. Jeg er pendler nå siden jeg bor i Drammen

By | 2017-03-23T12:49:01+00:00 23. mars, 2017|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, HODEJEGER, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits