Mennesker og raushet

Det er med en indre stolthet og ekte glede jeg blogger i dag. Jeg begynner å finne min plass som hodejeger i Dynamic People og hver eneste dag på jobb lærer jeg noe nytt. Nå kunne de ikke funnet en mer lærevillig ansatt med et større engasjement for jobben, og jeg verdsetter det så utrolig. Bare det å ha kollegaer å jobbe med er for meg en befrielse etter 14 år alene som digital rådgiver.

Idag var vi på Girl Geek Dinner som arrangeres av en gjeng ivrige tech damer, og vi holdt innlegg som en av sponsorene. Eller jeg holdt innlegg, for Dynamic People. Jeg er helt satt ut av deres raushet. Ekte glede over å la meg som helt ny i faget snakke om digitalisering og rekruttering?? Jeg var smånervøs men fikk høre etterpå at det gikk superbra!

Jeg har allerede mange gode ideer for hvordan vi skal begynne å bruke nettet med nye digitale metoder, men vi tar et steg av gangen. Det er ihvertfall virkelig en utrolig fin gjeng! I tillegg landet vi en ny spennende kunde hvor vi skal finne markedssjef (en digital sådan, perfekt for meg) og prosessen begynner allerede imorgen.

Livet gliser godtfolk, jeg skal snart blogge om veien ut av en vanskelig periode, kanskje den tøffeste jeg noen gang har hatt, men jammen verdsetter en når oppturene begynner å komme! For alt snur selvom det ofte er vanskelig å se det når en faktisk er nede. Men jeg kommer aldri til å jobbe uten kollegaer igjen, det er i hvertfall 100% sikkert! Tjoho!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-05-30T18:56:14+00:00 30. mai, 2017|Categories: HODEJEGER, MIN BLOGG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits