Innen markedsføring på nett går ALT fort

Det skjer hele tiden mye innen den digitale markedsføringen, og for mange er det vanskelig å henge med i svingene. Jeg sliter tidvis selv, men heldigvis leser jeg det meste jeg kommer over og har i en årrekke fulgt mange flinke folk.

Det er mange om beinet og flere skjønner mer av den såkalte digitale salgstrakten. Hvordan skal en selge sine produkter på nettet, skape troverdighet og kunder som kommer tilbake? Det er ingen fasitsvar men jeg har som alltid tro på åpenhet, raushet og delingsvilje.

Jeg har fulgt mange flinke folk i mange år. De har bygget suksess på suksess digitalt, og får til å dele kunnskap på en måte som gir dem høy troverdighet. En forstår at de kan det de snakker om. Derfor har jeg laget en gruppe hvor jeg skal dele innlegg, informasjon og kunnskap jeg kommer over, håper du har lyst å være med!

http://www.facebook.com/groups/digitalakademiet/

Det blir masse informasjon om blogging, Facebookmarkedsføring, Snapchatpublisering, Instagramannonsering med  mer. Artikler som er verdt å lese og som bidrar til vekst for andre. Jeg holder på med re-innspilling av mine to nettkurs, som forsatt er relevante med godt innhold, men de trenger en oppussing.

Jeg har stor forståelse for at mange sliter med å følge med, men jeg lever etter mottoet at sammen blir vi bedre. Jeg elsker å skape vekst for andre, hjelpe og svare der jeg kan. Derfor denne gruppen. Bli gjerne med, bare klikk på linken eller på bildet, så skal du se det blir ordnings på tingene. Leser du noe som du mener andre kan lære av noe av så deler du og gjerne. Bare det handler om markedsføring på nettet så er det helt innafor.

Nå som jeg er i gang med innspilling av mine nettkurs vil jeg dele fra hele prosessen. Alt fra hvordan jeg segmenterer innholdet, hvilket utstyr jeg bruker, hvordan jeg selger dette på nettet og ikke minst hvem kundegruppen er. Alt i denne gruppen og noe her på bloggen. Det blir live-sendinger og mye moro. Jeg gleder meg!

Håper du har lyst å være med og invitere noen du kjenner. Ha en super lørdag, i Drammen smelter vi vekk! ENDELIG er sommeren her!

By | 2017-05-27T10:07:29+00:00 27. mai, 2017|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits