Serietips for single, del 1

Livet som singel byr på, for min del, tid til mye jobb, kvalitetstid med mine to tenåringer, trening, tid for sosiale aktiviteter, reiser og ikke minst tid til serier. Jeg liker gode serier og spesielt når selskapene har skjønt at vi elsker når alt publiseres med en gang. Hele sesonger. Ikke en episode pr uke, det er kjedelig og en glemmer fort hva en følger med på.

Jeg har lenge gitt mange tips på snap (trinegrung er meg om du vil følge) samt på Instagram (jammen trinegrung der og gitt) og nå ønsker jeg å samle tipsene i innlegg. Del gjerne om dine venner er serieelskere som meg selv. Jeg spurte på Facebooksiden min (trinegrung der og, du finner den her) om jeg skulle lage blogg om tipsene og svaret ble ja. Så da gjør jeg det siden mange liker tipsene mine.

1.The Good Wife

For en tid tilbake begynte jeg å se denne advokatserien og jammen har det medført mange takkemeldinger på snap. Den er rett og slett bra av det bedre slaget. Gode skuespillere, gode troverdige historier, en historie vi følger gjennom hele serien med en advokatutdannet husfrue som etter politikermannens utroskap velger å gå tilbake å praktisere utdannelsen sin. ELSKER den serien og jeg overdriver ikke når hele snapfølgerskaren min ble hekta. Den er vellaget og troverdig, samt veldig spennende.

Jeg så serien på Netflix. Hele 7 sesonger å glede seg til

2. The Good Fight

Det ble landesorg i stuen min (hehe) når sesong 7 av The Good wife var ferdig, men som endte i full jubel når jeg på HBO Nordic oppdaget at oppfølgeren var et faktum. Flere rettsaker, lekre antrekk, gode historier  og flinke skuespillere. Jeg er hekta og er allerede på episode 9 etter kun få dager. Elsker når hele sesonger blir tilgjengelige med en gang. Når skal tv kanaler lære at vi som ser serier på nettet ønsker det sånn? Er du ikke enig?

Jeg ser denne serien på HBO Nordic.

3. Billions

Det tok litt tid før Sesong 2 av denne lå klar så jeg synes den mistet litt nerven fra sesong 1. Det tar ofte litt tid å sette seg inn plottet av sesong 2 men jeg skal love deg den leverer. Igjen velspilt og absolutt troverdig på alle måter. Gode skuespillere i lekre lokaler. Kall meg gjerne overfladisk men jeg liker serier som dette. De som gjør at jeg ikke klarer å vente med å se en episode til. Det er kun de jeg vil anbefale og de som følger meg på sosiale medier er veldig enige i mine valg. Derfor blogginnlegg.

Jeg ser denne serien på HBO Nordic.

4. BOSCH

Denne karen liker jeg. Ekte god krimserie hvor du helt aldri helt klarer å gå tak på hva som kommer til å skje. Det er ny historie i hver episode men en følger hele tiden livet bak politijobbingen til denne Bosch karen. Gode troverdige historier og ikke minst spennende.

Jeg er denne på HBO Nordic.

5. Happy Valley

Kvinnelig politikvinne i denne serien hvor vi gjennom sesongene følger en historie hun skal oppklare. Down to earth skuespillere med gode historier. En av mine favorittserier og gleder var stor når jeg oppdaget en ny sesong nettopp. Anbefaler. Jeg ser denne serien på Netflix.

Det regner ute så jeg koser meg inne med The Good Fight i dag. Ha en fin søndag! Kanskje med et nytt serietips? Har du noen så kommenter gjerne!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-06-04T12:55:04+00:00 4. juni, 2017|Categories: MIN BLOGG, VIDEO|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits