Kunsten å være kvinner

Det vokser frem flere og flere kvinnelige nettverk og herlige Fay Skandsen er ei av de som jeg heier på. Budskapet hennes er viktig, for det er så mange av oss kvinner som glemmer oss selv, hva det egentlig vil si å være kvinner og ikke minst våger ikke å «ta den helt ut» tidvis. Det våger Fay og hun våger så det holder!

Fay har jeg kjent i en årrekke og det er få jeg har like gode kreative samtaler med som med henne. Hun har gjort mye i sin karriere og ikke minst er hun viden kjent for å sette seg mål og gjennomføre dem. Men like viktig er hun kvinne og våger å være kvinne. Hele seg og har bred kunnskap i å lære andre hvordan de skal våge og tro mer på seg selv.

Jeg ble invitert til å være med på henne RosaWeekend, som var en helg full av energi, musikk og viktige foredrag. Det stod både sexologer og coacher på scenen, og ikke minst holdt Fay flere innlegg om kunsten å være kvinner. Hvordan en kan bli mer feminin og bruke vår kvinnelige kraft. For kraftfulle kan vi alle være, ihvertfall med gode verktøy, og akkurat disse er Fay en reser på.

Jeg snekret en video fra helgen, kun ment til inspirasjon, for som den grafiske designer Fay er var ingenting av det visuelle overlatt til tilfeldighetene.

Musikken var kanskje ikke den beste men jeg hadde ikke noen andre på denne maskinen. Facebooksiden til Fay, hvor hun legger ut tilbud for nye arrangementer kan du følge HER! Anbefaler på det varmeste for en lærer mye om seg selv.

Passer jo perfekt for oss Kvinner som våger.

By | 2018-04-16T16:44:22+00:00 16. april, 2018|Categories: KVINNE SOM VÅGER, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits