Toastmaster i Brullyp……kjole, for pokker! HJELP!

Affiliatelenker

Er det en ting lesere mine vet plager meg,  så er det å finne kjole til festlige anledninger. Hver eneste gang jeg skal pønte meg til fest stiger den innvortes gradestokken som en kjerring midtveis i overgangsalderen. Jeg aner ikke hvorfor jeg blir så stresset men jeg tror det er det at alt liksom skal matche. Jeg ser det jo med en gang når andre nailer akkurat denne biten….meg selv derimot, not so much.

Skikkelig ilandsproblem, men bær med meg.

Jeg har funnet ut hva problemet er. Det er alle valgene vi har og når jeg skal handle nytt så aner ikke å sette tingene sammen. Hvis alle butikker gjorde som Suser i sivet, satte antrekkene sammen for en, så hadde jobben min vært 10 ganger lettere. For det er dette som er problemet mitt. Sette tingene sammen!

Er det flere som meg? Jeg har det samme når jeg skal pusse opp hjemme, noe jeg sjelden gjør altså, men det samme dukker da opp om jeg for eksempel skal ha en ny lampe som skal matche resten. Hva skal jeg da ha? Kan jeg ikke få ti eksempler som passer til mitt eksisterende miljø for da blir jobben enkel for meg. Virkelig enkel! Jeg bestemmer meg fort om ikke mulighetene er for mange og noen proffe har sagt at disse ti passer inn. Velg en. EASY!

Jeg skal være toastmaster i min kjære Line sitt bryllup 12 mai og venninnene mine, og de som følger meg på snap, har hele uken måttet bære med meg i valget etter tilbehør. (trinegrung på snap). Min datter ba meg surfe innom Nelly for å sjekke etter kjoler og igjen blir jeg usikker. Har jeg valgt riktig? SE så mange fine kjoler, men hvilke jakker passer til, sko, vesker? Jeg blir snart tussete, som vi sier i Bergen som jeg opprinnelig er fra, snakker bergensk til min mor og far, jeg kan  holde på med dette i timesvis.

Likte du noen av disse? Linkene er affiliatelenker.

1 Kjøpes her         2 kjøpes her           3 kjøpes her

Eller skal en trøkke på med noe sånn? Og hvilken type jakke passer til? Jeg klikker snart. Men for et ilandsproblem, jeg vet, men jeg er vel ikke alene om å ha det sånn vel?

4 kan kjøpes her             5 kan kjøpes her          6 kan kjøpes her.

Hvilken type jakke? Noen mener falsk pels i sånn kort variant. Hva bruker du? Dressjakke er jo no go.

By | 2018-04-28T09:03:45+00:00 28. april, 2018|Categories: KVINNE SOM VÅGER, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits