Tusen takk til TV2 Nyhetene!

Dette hadde jeg aldri trodd jeg skulle skrive. Et takkeinnlegg til en nyhetskanal, men for meg blir det helt naturlig. La meg forklare.

I 2016 hadde jeg det rimelig vanskelig og dette blogget jeg åpent om. Skrev et innlegg som het Den ensomme juletiden som virkelig ble delt mange ganger, som gjorde at TV2 nyhetene ønsket at jeg skrev om innlegget til å publiseres i deres kanaler. Det gjorde jeg og det kan du lese HER.  

I samme slengen skulle TV2 lage sak til nyhetskanal om omfanget av hvor mange som følte seg ensomme i nettopp juletidene, selvom min ensomhet ikke helt var knyttet opp til dette å faktisk være alene. Jeg er ikke alene, men jeg gikk med en konstant ensomhetsfølelse i meg selv. Jeg takket ja til å stille opp og ble en del av en større sak de laget om emnet.

Grunnen til at jeg takker TV2 nyhetene er fordi da jeg så  meg selv på TV innså jeg at jeg ville ta grep. Bruke verktøyene jeg hadde lært mye om de siste 14 årene, på meg selv. Så jeg begynte å jobbe, se tilbake, laget meg plan for hvor jeg skulle og hvorfor, så på mine egne verdier og hva som var viktig for meg. Ønsket å endre en vanskelig periode og lære mye i prosessen. Bli ei som gjennomfører et prosjekt som handlet om meg selv. Rett og slett.

I 2017 begynte jobben og siden har tingene gått fra å være en tung oppoverbakke med tunge dager til at jeg idag opplever å være i flytsonen og gjennomfører noe skikkelig for første gang på mange mange år. Prosjekt Trine har gjort at jeg er på et helt annet sted i dag og vet jeg ikke kommer til å falle tilbake. Fordi jeg følger planen og derfor gjennomfører jeg.

Hva er denne planen, Trine?

Jeg har jo en del følgere i sosiale medier, og spesielt på snap er det mange som har spurt meg om denne planen (trinegrung på snap). Hva er det du gjør, Trine? Hva er denne planen som gjør at så mye har endret seg? Jeg begynte å gå over notatene mine, det var en del av dem for å si det sånn, og de resulterte i nettkurset Kvinner som våger. SÅ STAS! Et nettkurs i å bli en som lærer av fortid, legger seg en plan for fremtiden og gjennomfører. Ikke minst det siste!

Hvordan jeg jobbet for å skape endring og bryte et dårlig mønster og dårlige vaner er det jeg nå skal holde webinar om. Jeg grugleder meg for det er ikke bare bare å dele offentlig om en vanskelig periode. MEN, jeg kan ikke påstå at jeg er en Kvinner som våger uten å våge faktisk akkurat det. Vesentlig!

Har du lyst å bli med? Lære hvordan å få bedre selvtillit, endelig gjennomføre prosjekt deg uansett hva det skulle være for din del? Lære hvordan du kan planlegge ditt liv bedre og rett og slett få en bedre hverdag?

Hverdagen trenger ikke å være dritt, det må sies, men likevel er det mange som sliter med å gjennomføre egne ting, og spesielt oss kvinner som fort kan føle oss egosentriske om vi bruker tid på oss selv. TULL, mener jeg, for det er jo et must å ha det bra med seg selv! Tenker jeg.

Se video under.
Du melder deg på webinaret her: https://events.genndi.com/register/169105139238475571/8f3ce9ff15

By | 2018-04-25T16:19:09+00:00 25. april, 2018|Categories: KVINNE SOM VÅGER, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits