En helg som vil gi masse mening

Denne helgen er jeg på ei lite tur til Hønefoss. Til hun jeg på snap kaller danskepølsen, min gode venninne Diana, som jeg har kjent i over seksten år nå. Hun bor i det mest fantastiske hus som hun har innredet i den danske ånd. Sånn opplever jeg det.

Når jeg skal innrede er det Diana jeg ringer. Hun er helt rå. Jeg skal få tatt bilder i dag og vise imorgen.

Denne helgen er jeg på kurs og jeg gleder meg så masse. Gitte Jørgensen har flydd inn fra Danmark for å gi oss alle litt Pippi-power. I Norge er Gitte viden kjent for sine bøker om selvutvikling og har mange ganger besøkt God morgen Norge for å snakke om kvinner og utvikling. Hun er en kul dame jeg fikk gleden av å skravle masse med i går kveld.

Det er mange kvinner som er opptatt av utvikling og dette ble samtaleemnet rundt pizzabordet i går kveld hos et annet dansk par, hvor mannen spurte om dette kun var for kvinner? Hvorfor er det slik? Kanskje kvinner er mer søkende og undrende, ikke så fort til å konkludere, mens menn vil helst ha svar med to streker under svaret?

Jeg vet ikke. Jeg vet ihvertfall at jeg ville ALDRI vært foruten min nysgjerrighet på hvordan jeg kan utvikle meg, endre meg til det bedre, hver eneste dag. Det er så mye som har endret seg for min del de siste årene og det har gjort meg så uendelig godt.

Ta kontroll over energien, bestemme selv når jeg skal være på «E 18» og bruke energien, og ikke minst bestemme selv når jeg vil roe ned og nyte roen som er på riksveiene. Er det spennende om jeg blogger om dette? Jeg har så lyst å blogge litt hver dag igjen, men er usikker på hva leserne mine vil lese?

Du er jo min leser, og det setter jeg så stor pris på, men er det spennende med slike tema eller er det litt «gått ut på dato»? Jeg opplever jo mye, tenker og reflekterer masse, elsker å skrive og inspirere, kanskje det er nok med slike innlegg og noen bilder hver dag?

Har du lyst å være med på min reise videre? Skal jeg blogge litt slik hver dag? Kanskje blogge om hvordan en kan stoppe farten på «E18» og nyte roen på riksveiene. Hehe.

By | 2018-05-05T08:17:26+00:00 5. mai, 2018|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits