Fy flate for ei dame! Dette MÅ du høre…..

På min reise fremover blir det mange spennende intervjuer og denne dama….jeg tar av meg hatten! Tone Lise Forbergskog, gründeren bak Tone Lise Akademiet og ei dame jeg bare digger. Ikke bare er hun raus, driftig, engasjert og ekte tilstede, hun er også engasjert i å hjelpe andre kvinner. Kanskje du så henne på Lindmo? Jeg blir så imponert.

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år, og alt starter med en salong hvor Tone Lise selv startet «på bakken». Sakte, men sikkert, har hun bygd et konsern som i dag er Norges ledende skjønnhetsskole. Utrolig imponerende. En ting er å drømme det, noe helt annet å faktisk få det til og gjøre det! Respekt!

Jeg er så heldig at hun i kurset Kvinner som våger snakker om endringer og hvordan vi alle kan bli bedre kjent med oss selv. Kjempebra intervju!
Her på bloggen velger jeg å dele hennes sosiale engasjement som hun har holdt på med i over 13 år. Viktig jobb å gjøre for andre mennesker, og det stopper ikke her. Hun hjelper nå også kvinner i Sanzibar og skolerer dem til å drive egen business…jeg forstår enda ikke helt hvordan tiden strekker til men hun får det til. Organisasjonen heter Dream Big Foundation og jeg gleder meg til å bidra mer der. Viktig jobb der også!

Håper du likte og ble inspirert, det ble ihvertfall jeg. Del gjerne for det gleder meg. Og har du lyst å høre mer om Kvinner som våger så legger du igjen mailen under her. Det er et nettbasert kurs hvor du lærer alt om hvordan du setter grenser for deg selv, blir sterkere og får en bredere forståelse om hvordan du kan gjennomføre dine personlige mål. Planen i kurset har endret hele livet mitt til det bedre og det kan alle som kjenner meg bekrefte. Kanskje et nettkurs for deg?

By | 2018-05-14T22:42:18+00:00 15. mai, 2018|Categories: KVINNE SOM VÅGER, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits