Hjelper det å hjelpe?

Det skjer spennende ting i min jobbhverdag om dagen, og det er stadig morsomme prosjekter som dukker opp på veien. Idag hadde vi møte med en kamerat av meg gjennom mange år. Leon og datteren Caroline driver en hjelpeorganisasjon kalt EURORA- the helpful cow.

Dette er herlige Leon. Love him, og konen Debbie.

Her er linken han maser om https://www.thehelpfulcow.com/bli-med-i-familien/doner-en-ku

Det er så bra laget hele konseptet og ikke minst tanken bak er bare knallbra. Her snakker vi om virkelig å gi tilbake til samfunnet og de som virkelig trenger det. Se videoen her for å få en god forklaring på hva dette faktisk vil si.

Møt EURORA og hennes venner på gården

Nå kan du donere en ku, og samtidig bli fadder til kua. En sosial og hjelpsom ku. En ku produserer i gjennomsnitt mellom 23 og 25 liter melk hver eneste dag. Av melken produseres det cirka 4 kg ost. 1 kg ost selges på det lokale markedet for cirka 30 kr. Når osten lages blir det igjen et avfallsstoff som kalles myse.

Denne mysen kan brukes til så mangt, blant annet næring til griser, produksjon av brunost og myseprotein til proteinprodukter. Gjødselen fra kuene brukes til å dyrke grønnsaker som tomater og agurk i drivhuset på gården. Kua tjener 120 kr hver dag. 3600 kr i måneden. En ku føder 1 kalv hvert år fra hun er 2 år gammel.

Jeg har sett mange konsepter i min tid, men må virkelig berømme denne gjengen for å tenke nytt og ikke minst virkelig ønske å bidra tilbake til samfunnet. Jeg gleder meg til å følge konseptet og gleder meg utrolig mye til å følge prosessen. Vi skal gjøre mye spennende for dem, det er jeg rimelig sikker. Starter i det små med bloggen min fordi jeg synes dette var så bra.

Les mer på nettsiden : https://www.thehelpfulcow.com

Er du ikke enig, var ikke dette bra laget? I dag bor det 50 kuer på gården men folk over hele verden kjøper kuer for at samfunnet skal utvikle seg. Den første gården er i Romania men visjonen er flere land hvor nøden er stor.

By | 2018-10-10T15:46:31+00:00 10. oktober, 2018|Categories: ENGASJERENDE, MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits