FOREDRAG 2017-10-10T09:28:23+00:00

FOREDRAG

REFERANSER

Foredraget til Trine var en nødvendighet for meg for å få ny motivasjon til å satse enda mer på sosiale medier fremover.
I en travel hverdag så er det veldig lett å prioritere bort denne type markedsføring, men med Trines fyrverkeri av et foredrag fikk jeg faktisk LYST til å sette av tid til dette.

Ikke noe tvil om at denne dama er en av de i Norge med mest erfaring og kompetanse innen dette feltet. Og i dag har vi faktisk ikke noe valg om vi vil være med på toget eller ikke, det er bare å hoppe om bord!

Jannicke L. Mordal, Daglig leder
MoldeTorget inviterte butikkdrivere/næringsdrivende til «Bli synlig på nett» med Trine Grung.
90 deltagere ble begeistret. Har du noe å selge, må du selvsagt sørge for å bli synlig på nett.

Trine er en veldig inspirerende foredragsholder, energisk og meget dyktig. Vi ønsker å gå litt grundigere til verks ved neste anledning. Da vil vi invitere de som virkelig ønsker å bli knakende gode på FB med sin bedrift, til Workshop med Trine Grung.

Foredraget anbefales!

Britt Janne Tennøy, Daglig leder , MOLDETORGET
Danseidretten i Norge er i verdenstoppen! Det er det ikke så mange som vet – dessverre. 46 medaljer i EM og VM for junior, voksne og seniorer i 2014 taler sitt tydelige språk. Men hvordan skal vi lykkes med å få dette budskapet ut til flere?

Etter tre dager på journalistreise i Litauen med Trine, var jeg ikke et sekund i tvil: Trine måtte bli den som lærte og inspirerte oss til hvordan vi gjennom sosiale medier og på andre måter skal få frem budskapet vårt.

Vi inviterte henne derfor som hovedinnleder på ledermøtet vårt i januar 2015. Trine tok dansefolket fra hele landet med storm. Vi skryter av at dansen er i verdenstoppen. Det er Trine også!
Gleder oss til det fortsatte samarbeidet, Trine!

Harald Bråthen, President, NORGES DANSEFORBUND

Kontakt meg gjerne

Foredrag Varighet Pris
Kvinner som våger 1 time 30 000,- eks moms
Blogg- fra buzz til bizz 1-2 timer 45 000,- eks moms
Bli en rå nettverksbygger 1-2 timer 45 000,- eks moms
Ekspert på godt innhold på Facebook 1-2 timer 45 000,- eks moms
Skreddersydd foredrag 1-2 timer 50 000 eks moms

Jeg er momspliktig så moms kommer i tillegg, pluss reise og evnt opphold.

Trine Grung går for å være en av landets mest energiske foredragsholdere og en lærer mye med henne på scenen. Hun er opptatt av at publikum skal gå fra foredraget med masse kunnskap i topplokket og gir mye av seg selv. Over 25 årlige foredrag og ikke en negativ tilbakemelding.

Ta kontakt om du er interessert i ett av mine foredrag!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits