FOREDRAG 2018-10-10T09:20:41+00:00

FOREDRAG

ULIKE FOREDRAG

BOOK FOREDRAG NÅ!

Trine Grung er en ettertraktet foredragsholder. Hun har også blitt en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet og har vært det lenge.

Trine sees ofte på TV, høres på radio, eller lese om i avisene. Du kan booke foredrag direkte hos Athenas eller Talerlisten.

REFERANSER

Foredraget til Trine var en nødvendighet for meg for å få ny motivasjon til å satse enda mer på sosiale medier fremover.
I en travel hverdag så er det veldig lett å prioritere bort denne type markedsføring, men med Trines fyrverkeri av et foredrag fikk jeg faktisk LYST til å sette av tid til dette.

Ikke noe tvil om at denne dama er en av de i Norge med mest erfaring og kompetanse innen dette feltet. Og i dag har vi faktisk ikke noe valg om vi vil være med på toget eller ikke, det er bare å hoppe om bord!

Jannicke L. Mordal, Daglig leder
MoldeTorget inviterte butikkdrivere/næringsdrivende til «Bli synlig på nett» med Trine Grung.
90 deltagere ble begeistret. Har du noe å selge, må du selvsagt sørge for å bli synlig på nett.

Trine er en veldig inspirerende foredragsholder, energisk og meget dyktig. Vi ønsker å gå litt grundigere til verks ved neste anledning. Da vil vi invitere de som virkelig ønsker å bli knakende gode på FB med sin bedrift, til Workshop med Trine Grung.

Foredraget anbefales!

Britt Janne Tennøy, Daglig leder , MOLDETORGET
Danseidretten i Norge er i verdenstoppen! Det er det ikke så mange som vet – dessverre. 46 medaljer i EM og VM for junior, voksne og seniorer i 2014 taler sitt tydelige språk. Men hvordan skal vi lykkes med å få dette budskapet ut til flere?

Etter tre dager på journalistreise i Litauen med Trine, var jeg ikke et sekund i tvil: Trine måtte bli den som lærte og inspirerte oss til hvordan vi gjennom sosiale medier og på andre måter skal få frem budskapet vårt.

Vi inviterte henne derfor som hovedinnleder på ledermøtet vårt i januar 2015. Trine tok dansefolket fra hele landet med storm. Vi skryter av at dansen er i verdenstoppen. Det er Trine også!
Gleder oss til det fortsatte samarbeidet, Trine!

Harald Bråthen, President, NORGES DANSEFORBUND

Kontakt meg gjerne

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits