Oprah og Trine Grung 2016-11-04T19:14:08+00:00

Jeg var gjest i Oprah Winfrey sitt talkshow hele to ganger. I 2007 og i 2011. Begge gangene invitert av hennes team til å lage videohilsen til Oprah og ikke minst delta i programmet i 2007. Det var et krevende men morsomt prosjekt å få til, og som og sier litt om at når jeg bestemmer meg for noe så får jeg det til.

I 2007 var jeg hovedgjest i et program kalt » Moms around the world«. I den anledning produserte jeg en filmsnutt på 7 minutter som viste deler av Norge og hvordan det er å være mor i Norge. Denne ble svært godt mottatt av Oprah sitt team og derfor ble jeg invitert som hovedgjest. Jens Stoltenberg og Karin Stoltenberg var veldig behjelpelig i denne prosessen. Tusen takk for det. Oppholdet hos Oprah Winfrey sitt talkshow i Chicago ble et minne for livet for hun vet akkurat hvordan en skal ta vare på sine gjester! VI snakker limo, suite, første klasse fra A-Å. Se mer på Oprah sin nettsiden HER.

I 2011 ble jeg kontaktet igjen av teamet hennes for å være en del av finaleshowet. Oprah skulle legge ned sitt talkshow og takke for seg etter 25 år med et gigashow. De ønsket at jeg skulle filme fra et ikonisk sted i Norge og jeg valgte Prekestolen. Jeg var prosjektansvarlig og inngikk et stort samarbeid med Innovasjon Norge. Vi laget en bakomfilm som ble lansert på Visit Norway sine sider og deler av den ble vist i finaleshowet til Oprah mai 2011. Jeg ble introdusert av Madonna. Stor stas!!

Jeg er pr dags dato den eneste nordmann som har sittet i sofaen og blitt intervjuet av Oprah Winfrey. Det er jeg stolt av!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits