REFERANSER 2016-11-04T19:12:40+00:00

REFERANSER

Trine Grung har hjulpet meg med å lage en flott og oversiktelig blogg, å nå ut til flere via Facebook, og gitt meg mange gode råd om markedsføring på sosiale medier.
Det har gitt meg et større publikum, som jeg har bedre kontakt med. Samtidig laget hun strategi for digital lansering av mitt siste album.
Hanne Sørvaag, Sanger og låtskriver
Trine Grung har hjulpet Comed med å planlegge og arbeide frem en strategi for sosiale medier. FaceBook, blogg og hjemmesiden har nå en plan og mening, og markedsføring på sosiale medier er startet.
Trine er energisk, sprudlende og har smittende godt humør, dette iblandet stor kunnskap og innsikt gjør det til en glede å samarbeide med henne.
Jørn-Erik Jacobsen, Daglig leder, Comed AS
Våren og høsten 2013 og 2014 var Trine Grung medlem av juryen som kåret Norges beste nettbutikker for Bring. Trine er svært engasjert og kreativ, har stor kompetanse og deler raust av sin kunnskap og sine erfaringer om netthandel, web og sosiale medier. Det har vært en veldig positiv opplevelse å samarbeide med Trine.

Arild Liland, Vise President Marketing, Posten Bring
Trine har vært en populær profesjonell nettverksleder for Virke Nettverk i perioden 2010-2011. Trine fasiliterte 4 stk nettverk for oss innenfor sosiale medier og har også vært en glimrende foredragsholdere ved flere anledninger. Trine har en faglig tyngde, et enormt engasjement og energi. Hun formidler budskapet sitt så at alle får det med seg og på et sett at man kan gå hjem og sette i gang helt på egen hånd. Jeg kan virkelig anbefale Trine til alle.
Mikale Joelsson, Kompetanseutvikling – Forretningsutvikling Virke AS
Trine Grung har hjulpet meg med å lage en flott og oversiktelig blogg, å nå ut til flere via Facebook, og gitt meg mange gode råd om markedsføring på sosiale medier.
Det har gitt meg et større publikum, som jeg har bedre kontakt med. Samtidig laget hun strategi for digital lansering av mitt siste album.
Hanne Sørvaag, Sanger og låtskriver
Salget av fritidsenhetene på ærverdige Sanderstølen Høyfjellshotell har gått over all forventning. Facebook var en effektiv markedsføringskanal, og i kombinasjon med Trines blogginnlegg, satte det fart i spredningen og oppmerksomheten rundt prosjektet samt økte besøkende på hjemmesiden. Trine Grung er en spennende sarmarbeidspartner for konsepter, strategier og synlighet på nett.
Torgeir Løge, Partner – Frost Utvikling AS
I oktober 2014 ble det avholdt flere seminar/kurs i Giske kommune i «Kommunikasjon Sosiale medier» i regi av Trine Grung og Eit levande Roald. Tre ulike grupper deltok i opplegget og totalt deltok rundt 25 personer på seminaret.
Det ble også kjøpt inn en rekke nettkurs fra Trine Grung som fungerte som en forlengelse av seminaret.
Eit levande Roald har i ettertid fått en del tilbakemeldinger. Fra næringslivet og kommunen har en fått tilbakemelding på at dette har vært nyttig og grundig. Her har mange tatt i bruk kunnskap fra kurset i videre markedskommunikasjon og markedsføring. Flere av disse har også meldt tilbake at denne kunnskapen har gitt en positiv gevinst. Noen holder fortsatt på og gjennomgår kurset.
SÅ tusen takk Trine, for at du deler.
Leslie Bjørkelund, Eit levande Roald
«Feite Lilly» startet som en anonym blogg, men er idag en offentlig blogg hvor jeg går under fullt navn. Jeg og mitt team ønsker å gjøre som Trine. Dele våre erfaringer, dele kunnskap på nett og å ”se” mennesker, slik Trine så meg når jeg først møtte henne. Onlinekurset Slanke Tanker (det var faktisk Trine som fant på navnet) gir oss muligheten til å hjelpe mennesker, og la våre erfaringer bli deres verktøy. Trine har fått en helt spesiell plass i mitt hjerte – hun ga meg starten til mitt livs prosjekt! Tusen takk Trine for at du er HELT spesiell!
Lillian Fjeld, Eier og grunder av Slanke Tanker
Jeg fikk åpna øya på hvorfor jeg må finne min vei i bruken av sosiale medier. Altså ikke koble meg ut av det, men følge hjertet mitt og bruke det på min måte. Jeg fikk masse ny kunnskap, mange konkrete oppgaver og mange nye ideer. Jeg trengte en motivator til blogging, facebook og generelt markedsføring av meg selv og firmaet mitt, og fikk veldig stort utbytte av kurset med Trine. Hun sitter med veldig god kunnskap og ikke minst et nettverk. Hun har åpnet mange flere dører for meg enn jeg hadde trodd på forhånd.
Maria Mork, ALT ER MULIG coach – Mammacoachen
Danseidretten i Norge er i verdenstoppen! Det er det ikke så mange som vet – dessverre. 46 medaljer i EM og VM for junior, voksne og seniorer i 2014 taler sitt tydelige språk.
Men hvordan skal vi lykkes med å få dette budskapet ut til flere? Etter tre dager på journalistreise i Litauen med Trine, var jeg ikke et sekund i tvil: Trine måtte bli den som lærte og inspirerte oss til hvordan vi gjennom sosiale medier og på andre måter skal få frem budskapet vårt.
Vi inviterte henne derfor som hovedinnleder på ledermøtet vårt i januar 2015. Trine tok dansefolket fra hele landet med storm. Vi skryter av at dansen er i verdenstoppen. Det er Trine også! Gleder oss til det fortsatte samarbeidet, Trine!
Harald Bråthen, President Norges Danseforbund
Jeg har lært HVORDAN å blogge, VERDIEN i å blogge. Jeg har lært lure triks, nyttige tips & tekniske råd, i tillegg til domener, URL-adresser og andre verktøy. Det har vært morsomt! Det har vært nyttig, uformelt og formidlet med glimt-i-øyet. Inspirerende læring!
Jane Helene Gulbrandsen, Daglig leder
Jeg hadde en hjemmeside. Jeg har en blogg. Jeg bruker facebook. Jeg har en konto på LinkedIn og jeg prøvde meg på twitter. Ingenting av dette hang sammen. Trine vise meg hvorfor hjemmesiden min måtte endres. Hun sydde så ting sammen til en helhet. Takket være Trine, forstår jeg mer nå, og det er kjekkere å være «på». For meg har Trine betydd enormt. Hun oser av positiv energi, og en enorm tilbakemelding i form av «dette får du til»!
Else Marie Sandvoll, Daglig leder Begeistringsbedrifter
Trine er et fyrverkeri av en dame – entusiastisk, inspirerende, kunnskapsrik, varm og nær på en og samme tid. Fra å skjelve i buksene bare jeg tenkte på sosiale medier, til å få spark bak av Trine, kaste meg ut i det og nå bruke Facebook som et verktøy i min business er kjempespennende. Trine er effektiv, direkte og tydelig og klinkende klar på sitt budskap. «Erre så farlig a»? Deilig å arbeide med slike dyktige folk når tid koster penger. Jeg anbefaler alle Trine sine kurs – hun gjør livet på nettet enklere for oss alle!
Torun Nordskau, Forever Living Aloe Vera
Trine har en så humoristisk og avslappet i måten å presentere kunnskapen sin på, og klarer samtidig å le av noen «feil» som gjør at jeg blir tryggere i å kaste meg ut i det. Dette var et strålende kurs med masse konkret informasjon som viser veien på en klar og forståelig måte. Trine bruker reelle eksempler som har hjulpet meg i læringen av bloggens «hemmeligheter

Martine Christensen, Aimee Design
Å blogge har vore mi aller største utfordring, fordi eg har tenkt at eg ikkje KAN skrive og eg har heller ikkje hatt ein einaste ide om KVA eg skal skrive om. Etter å ha gjennomført bloggkurset til Trine Grung, KRIBLAR det i hendene mine, og har så mange idear til blogginnlegg. Trine har og delt nyttige tips og triks som hun selv bruker. Eg GLER meg til neste kurs, det vil eg ikkje gå glipp av for alt i verden!
Sissel Skjerdal, Mori of Norway
Eg begynte for meg sjølv i 2006 og kjente i 2013 at no ville eg ta steget vidare. Eg sendte mail til Trine Grung og det resulterte i påmelding av kurset.
I kurset fekk eg inspirasjon til å markedsføre bedrifta. Eg ordna meg bedriftsside på Facebook,Instagram, Twitter og ikkje minst heimsida. Tusen takk Trine for lærerikt og inspirerande kurs.
Susanna Berge, Eier Susannas Helse
Lærerikt. Effektivt og fantastisk moro. Trine er en dyktig formidler. MYE kunnskap for lite penger, og veldig bra med webløsningen. Kult med webinar, og ikke minst får man et flott nettverk!
Karina Hetle Solheim, Daglig leder Fosseheimen Naturpark
Dagen med Trine var et eneste stort kick, og jeg fikk sansen for hennes ærlige og direkte måte å formidle seg på. Hun møtte meg der jeg var, og tok meg på alvor. Etter kurset har jeg rett og slett hatt en stor opptur. Jeg har blitt kvitt skrivesperren, og fått mye større tro på meg selv i bruken av sosiale medier.

Karen Farquhar
Nordsjøvegen er en reiserute som har mange kommuner som medlemmer. Vi har vært dårlige på sosiale medier, og trengte ett puff bak.
For å bli bedre, ble vi anbefalt å ta kontakt med Trine Grung.
En frisk, flott og fengende dame som lærte oss viktigheten med sosiale medier, i alle kanaler.
Samt viktigheten av å by på oss selv.
Jeg tør påstå at vi lærte mye, de fleste av oss, og det høster vi av i dag, selv om vi har ett stykke igjen.
Vi tar gjerne en oppfriskning senere sammen.
Margareth Idsø , Daglig leder Nordsjøvegen
Trine setter alltid av den tiden vi trenger når vi møtes, og svarer på alle mine spørsmål. Hun tar seg tid til en liten tilbakemelding hvis jeg trenger det. Hun har ikke bare vært hjelpsom, men også veldig motiverende og støttende. Jeg anbefaler kurset til alle jeg kjenner, og håper Trine oppnår stor suksess. Det var fint med direkte feedback der og da, og hva vi bør bruke/ikke bruke av kanaler. Det er supert at Trine lar oss installere og lage brukere mens vi er sammen med henne. Da slipper vi å gå hjem, og ikke få til dette alene. Det er også bra at vi er i et nettverk i etterkant, så en får stilt spørsmål en lurer på.
Elsa Fredrikke Nedrebø, Grunder bak Tailorheaven
«Det første som slår meg når jeg møter Trine Grung er entusiasmen, både for meg som person, og for faget blogging. Hun er så genuint interessert, og opptatt av at jeg skal lykkes. Det er utrolig hvor mange gode ideer som kommer som perler på en snor, alt fra hva jeg kan blogge om, hvordan sette opp siden, hva som er effektivt, bilder, farger til webdomener jeg bør inkludere. Jeg får hele pakken! Og hun følger opp. Hun har fulgt meg opp hele veien til jeg har vært klar til å stå på egne ben!
Gro Mikkelsen, Eier av Nytt Image
Mediehåndtering, synlighet, kontakt og tilstedeværelse på sosiale plattformer.. en omskiftelig verden som krever å være PÅ og sin tunge rett i munnen å mestre. Særlig når det er avgjørende for å lykkes med sin gjerning og business. Men hvem har tid eller anledning til det? En har da sin egen profesjon å utøve! Å ha profesjonell, erfaren, nærværende og rått dyktige folk som Trine til å bistå i dette, er helt avgjørende! Både gjennom det hun deler, kursene sine, måten hun selv jobber på, samt iveren og viljen til å hjelpe. Både jeg og teamet mitt i MetaResource lærer masse av Trine og anbefaler henne på det varmeste!
Trine Aaldstedt, Forfatter, eier og grunnlegger av MetaResource AS
Endelig kom jeg i gang med Facebook-kurset ditt. Så glad for det! Det er «to the point», matnyttig og konstruktivt. Det systematiserer og gir oversikt. Nå kan jeg endelig ta kontrollen og være mer bevisst og målrettet i bruken av Facebook. Du er i tillegg sjarmerende. Og litt humor undervegs gjør susen! Venter på neste kurs jeg Uttrykksikonet smile God helg og klem fra Silje!
Silje Kolaas, Tidligere NRK Trøndelag

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits