Disse har jobbet med meg

Referanser

Dette er noen av de jeg er så heldig å ha fått jobbe med . FOR en gjeng med god energi, kunnskapstørste og herlige mennesker. Hvis du ønsker mer info om nettkurset mitt så leser du om det HER. 

Skjermbilde 2014-01-14 kl. 23.15.43Torgeir Løge | Partner | Frost Utvikling AS

Salget av fritidsenhetene på ærverdige Sanderstølen Høyfjellshotell har gått over all forventning. Facebook var en effektiv markedsføringskanal, og i kombinasjon med Trines blogginnlegg,  satte det fart i spredningen og oppmerksomheten rundt prosjektet samt økte besøkende på hjemmesiden. Trine Grung er en spennende sarmarbeidspartner for konsepter, strategier og synlighet på nett. 

 

Trine Åhlstedt referanse trine grungTrine Åldstedt – forfatter, eier og grunnlegger av MetaResource AS

Mediehåndtering, synlighet, kontakt og tilstedeværelse på sosiale plattformer..  en omskiftelig verden som krever å være PÅ og sin tunge rett i munnen å mestre. Særlig når det er avgjørende for å lykkes med sin gjerning og business. Men hvem har tid eller anledning til det? En har da sin egen profesjon å utøve!

Å ha profesjonell, erfaren, nærværende og rått dyktige folk som Trine til å bistå i dette, er helt avgjørende! Både gjennom det hun deler, kursene sine, måten hun selv jobber på, samt iveren og viljen til å hjelpe. Både jeg og teamet mitt i MetaResource lærer masse av Trine og anbefaler henne på det varmeste!

Arild posten norgeArild H. Liland, Vise President Marketing Bring

«Våren og høsten 2013 var Trine Grung medlem av juryen som kåret Norges beste nettbutikker for Bring. Trine er svært engasjert og kreativ, har stor kompetanse og deler raust av sin kunnskap og sine erfaringer om netthandel, web og sosiale medier.»

Det har vært en veldig positiv opplevelse å samarbeide med Trine.

MJvirke2011Mikael Joelsson – kompetanseutvikling • Forretningsutvikling Virke AS

«Trine har vært en populær profesjonell nettverksleder for Virke Nettverk i perioden 2010-2011. Trine fasiliterte 4 stk nettverk for oss innenfor sosiale medier og har også vært en glimrende foredragsholdere ved flere anledninger.  Trine har en faglig tyngde, et enormt engasjement  og energi. Hun formidler budskapet sitt så at alle får det med seg og på et sett at man kan gå hjem og sette i gang helt på egen hånd. Jeg kan virkelig anbefale Trine til alle. «

 

torun nordskaug litenTorun Nordskaug, – Forever Living Aloe Vera

Trine er et fyrverkeri av en dame – entusiastisk, inspirerende, kunnskapsrik, varm og nær på en og samme tid. Fra å skjelve i buksene bare jeg tenkte på sosiale medier, til å få spark bak av Trine, kaste meg ut i det og nå bruke Facebook som et verktøy i min business er kjempespennende. Trine er effektiv, direkte og tydelig og klinkende klar på sitt budskap. » Erre så farlig a»? Deilig å arbeide med slike dyktige folk når tid koster penger. Jeg anbefaler alle Trine sine kurs – hun gjør livet på nettet enklere for oss alle! 

1397316_589932571074217_1659657364_oMartine Christensen –Aimee Design 

«Trine har en så humoristisk og avslappet i måten å presentere kunnskapen sin på, og klarer samtidig å le av noen «feil» som gjør at jeg blir tryggere i å kaste meg ut i det. Dette var et strålende kurs med masse konkret informasjon som viser veien på en klar og forståelig måte. Trine bruker reelle eksempler som har hjulpet meg i læringen av bloggens «hemmeligheter». 

33516_127723130605881_1654585_nRegina Verena | Spa Regina AS

«Ditt engasjement er virkelig smittende og du formidler kunnskapen din på en herlig flott måte. Jeg gleder meg til å komme igang. Jeg er nettopp ferdig med modul 3 og det har vært masse informasjon fra første stund.

Faktisk så mye at jeg godt kunne tenke meg å gå gjennom alle modulene en eller helst flere ganger til.»

Hege LinnebergHege Linneberg |

«Trine er så kul å gå på kurs hos. Jeg ler og koser meg igjennom videoene og elsker at Trine er så ekte og uhøytidelig. Hun har en stil og humor som passer meg perfekt. Og nå er det gøy å lage blogginnlegg. Gjøres ferdig på et blunk i forhold til før hvor jeg fort brukte flere dager. Sammen med nyttige tips om hva som funker for å spre budskapet – er dette hipp hurra!

Dette kurset vil du ha om du skal blogge! «

Jane heleneJane Helene Gulbrandsen

«Jeg har lært HVORDAN å blogge, VERDIEN i å blogge. Jeg har lært lure triks, nyttige tips & tekniske råd, i tillegg til domener, URL-adresser og andre verktøy. Det har vært morsomt!

Det har vært nyttig, uformelt og formidlet med glimt-i-øyet. Inspirerende læring!»

Karina Hetle SolheimKarina Hetle Solheim I leder Fosseheimen naturpark

«Lærerikt. Effektivt og fantastisk moro. Trine er en dyktig formidler. MYE kunnskap for lite penger, og veldig bra med webløsningen.

Kult med webinar, og ikke minst får man et flott nettverk!»

 

Else-Marie litenElse Marie Sandvoll | Coach |

«Jeg hadde en hjemmeside. Jeg har en blogg. Jeg bruker facebook. Jeg har en konto på LinkedIn og jeg prøvde meg på twitter. Ingenting av dette hang sammen. Trine vise meg hvorfor hjemmesiden min måtte endres. Hun sydde så ting sammen til en helhet. Takket være Trine, forstår jeg mer nå, og det er kjekkere å være «på». For meg har Trine betydd enormt. Hun oser av positiv energi, og en enorm tilbakemelding i form av «dette får du til». 

Karen FarquharKaren Farquhar |

«Dagen med Trine var et eneste stort kick, og jeg fikk sansen for hennes ærlige og direkte måte å formidle seg på. Hun møtte meg der jeg var, og tok meg på alvor. Etter kurset har jeg rett og slett hatt en stor opptur.

Jeg har blitt kvitt skrivesperren, og fått mye større tro på meg selv i bruken av sosiale medier»

maria liten 2Maria Mork, Coach | ALT ER MULIG coaching/Mammacoachen


Jeg fikk åpna øya på hvorfor jeg må finne min vei i bruken av sosiale medier. Altså ikke koble meg ut av det, men følge hjertet mitt og bruke det på min måte. Jeg fikk masse ny kunnskap, mange konkrete oppgaver og mange nye ideer. Jeg trengte en motivator til blogging, facebook og generelt markedsføring av meg selv og firmaet mitt, og fikk veldig stort utbytte av kurset med Trine. Hun sitter med veldig god kunnskap og ikke minst et nettverk. Hun har åpnet mange flere dører for meg enn jeg hadde trodd på forhånd.

tailorheaven elsaElse Fredrikke Nedrebø, Daglig leder | 

Trine setter alltid av den tiden vi trenger når vi møtes, og svarer på alle mine spørsmål. Hun tar seg tid til en liten tilbakemelding hvis jeg trenger det. Hun har ikke bare vært hjelpsom, men også veldig motiverende og støttende. Jeg anbefaler kurset til alle jeg kjenner, og håper Trine stor suksess. Det var fint med direkte feedback der og da, og hva vi bør bruke/ikke bruke av kanaler. Det er supert at Trine lar oss installere og lage brukere mens vi er sammen med henne. Da slipper vi å gå hjem, og ikke få til dette alene. Det er også bra at vi er i et nettverk i etterkant, så en får stilt spørsmål en lurer på.»

Catrine Olsen expaCathrine Olsen, Administrasjonsansvarlig Expa AS | 

» Fint med direkte feedback der og da på våre spørsmål / bra med mye praktisk info om våre produkter og hva VI bør bruke/ikke bruke av kanaler / supert at Trine lar oss installere og lage brukere mens vi er sammen med henne, så slipper en å gå hjem og ikke få dette til alene / bra at en er i et nettverk i etterkant

– så får en evt. stilt spørsmål en lurer på.

maryann skadalMaryAnn Skadal | Grafisk design |

«Vil si at min business kan gjenfortelles som før og etter Trine. Absolutt best etter kursing med Trine. Ville ikke vært Trine foruten. Ingenting å lure på – skal du lære å tjene penger med sosiale medier, lær av hun som har holdt på lengst. .

Anbefaler alle som vil jobbe med blogg profesjonelt om å ta et kurs.»

Gro nytt imageGro Mikkelsen | Stylist & Coach |

«Det første som slår meg når jeg møter Trine Grung er entusiasmen, både for meg som person, og for faget blogging. Hun er så genuint interessert, og opptatt av at jeg skal lykkes. Det er utrolig hvor mange gode ideer som kommer som perler på en snor, alt fra hva jeg kan blogge om, hvordan sette opp siden, hva som er effektivt, bilder, farger til webdomener jeg bør inkludere. Jeg får hele pakken! Og hun følger opp.

Hun har fulgt meg opp hele veien til jeg har vært klar til å stå på egne ben.»

Gravatar bildeSissel Skjerdal | Mori of Norway

«Å blogge har vore mi aller største utfordring, fordi eg har tenkt at eg ikkje KAN skrive og eg har heller ikkje hatt ein einaste ide om KVA eg skal skrive om. Etter å ha gjennomført bloggkurset til Trine Grung, KRIBLAR det i hendene mine, og har så mange idear til blogginnlegg. Trine har og delt nyttige tips og triks som hun selv bruker. Eg GLER meg til neste kurs, det vil eg ikkje gå glipp av for alt i verden!»

1398957_10151650241856456_274171175_oHege Linneberg | Helhetsterapi

«Jeg ler og koser meg igjennom videoene og elsker at Trine er så ekte og uhøytidelig. Hun har en stil og humor som passer meg perfekt! Nå er det gøy å lage blogginnlegg. Det gjøres ferdig på et blunk, hvor jeg før brukte flere dager. Sammen med nyttige tips om hva som funker for å spre budskapet. Dette kurset vil du ha om du skal blogge.»

 

861022_10152603222640212_104356559_oLillan Fjell I herli.no

Les mer om Lillians erfaringer med å jobbe med Trine HER.

 

 

susanna berge

Susanna G Berge/Susannashelse.no

Eg begynte for meg sjølv i 2006 og kjente i 2013 at no ville eg ta steget vidare. Eg sendte mail til Trine Grung og det resulterte i påmelding av kurset.

I kurset fekk eg inspirasjon til å markedsføre bedrifta. Eg ordna meg bedriftsside på Facebook,Instagram, Twitter og ikkje minst heimsida www.susannashelse.no Tusen takk Trine for lærerikt og inspirerande kurs.