For en fastende kjerring er enhver form for «føde» en gladnyhet. Jeg måtte bare inn å blogge om dette kjapt. Min datter holdt på å le seg i hel når  mamma tok telefonen til sin reddende engel for å høre om det var muligheter for litt grønn te? Klarsignalet lettet et fastende hjerte og gjett om det smakte deilig…jeg har fastet i tre timer og smiler forsatt. Kanskje jeg skal lage videoblogg imorgen når jeg er på mitt sinteste? Dag to skal være den verste i denne renseprosessen 😉

IMG_1321

Bildet ble ikke optimalt men jeg har det litt travelt! Blogges senere!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.