For en fastende kjerring er enhver form for «føde» en gladnyhet. Jeg måtte bare inn å blogge om dette kjapt. Min datter holdt på å le seg i hel når  mamma tok telefonen til sin reddende engel for å høre om det var muligheter for litt grønn te? Klarsignalet lettet et fastende hjerte og gjett om det smakte deilig…jeg har fastet i tre timer og smiler forsatt. Kanskje jeg skal lage videoblogg imorgen når jeg er på mitt sinteste? Dag to skal være den verste i denne renseprosessen 😉

IMG_1321

Bildet ble ikke optimalt men jeg har det litt travelt! Blogges senere!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.