IMG_1344

Jeg drikker ikke brus men litt Farris er forfriskende i varmen. Mannen min derimot drikker en del brus men etter denne maskinen kom i hus er det helt slutt. Nå lager vi den selv og alle ungene i gaten skal til oss for å smake. Den er rett og slett genial og veldig enkel å bruke. Fyll vann på flasken, sett falsken i maskinen, trykk på en knapp (kommer gass) og wola, herlig farris lignende vann er servert. Genialt! Løp og kjøp i varmen!

Tror du finner den her hvis jeg ikke husker feil http://www.agaconsumer.no/

IMG_1343
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.