Endelig skal jeg nyte noen dager på fjellet igjen. Jeg elsker den norske fjellheimen og roen jeg finner her. Natten senker seg, myggen kryr rundt en, men deilig er det uansett! Svigermor ble 70 år i går og dagen skal feires imorgen. Gratulere masse med vel overstått og vi gleder oss til å feire deg!

Jeg har ikke bestemt meg for hvilke fjelltopper som skal til pers denne sommeren, men ifjor besteg vi fem stykker og ungene var selvfølgelig med. Så lenge vi holder oss på stier har vi to stykker som ikke klager. Det er spennende med stier, ikke minst med spor og dyrebæsj. Jeg har jo ikke peiling på hva som er hva, men jeg later som og de kjøper det rått. Kanskje jeg må skaffe meg en bok for om ikke mange år vil de nok sette meg til veggs…hehe!

Gammeldags form for internet/opplysningstjenesten 1881 😉 Oppslagsverk som dette skulle det vært fler av…superkoselig!

IMG_1487

IMG_1491

Jammen santen stakk ikke månen innom på en liten kveldsvisit!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.