I dag har stuen vært full av gjester og i tillegg kom jammen min spreke far kjørende fra hytten sin. Etter svigermor hadde disket opp med mat som kunne romme magene til hele Stryn+et dessertbord verdt å skrive hjem om, bestemte vi oss for å bestige en fjelltopp i kveldstimene. Min datter er en fjellgeit og sprang som virvelvind opp. VI andre kom bak i litt mer bedagelig tempo. Deilig var det uansett-anbefales på det sterkeste!

IMG_1658

IMG_1638

IMG_1653

IMG_1661
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.