Det er rart hva en liten bygd som Stryn har produsert. Herfra kommer selvfølgelig fotballgutter, motegutter og jenter i tillegg til rosa surfe damer. Ricco Vero grunderen er fra Stryn og klærne lages og distribueres herfra, Moods of Norway kommer herfra og har en ufattelig morsom liten butikk i sentrum i tillegg til en kul nettside. Mariann fra Surferosa er fra disse fjelltrakter og i tillegg er det noen unge kreative damer som hekler og lager morsomme ting under merket Aloha Hemp. Jeg blir kreativ som bare det av å mingle i gatene her og det yrer av turister nå på sommeren.

IMG_1619 VIDEOEN I FORRIGE INNLEGG SKAL NÅ VÆRE I ORDEN. JEG MÅTTE REDIGERE HELE PÅ NYTT , LEGGE PÅ NY MUSIKK. DET GIKK SÅ FINT MEN TOK BARE LITT TID!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.