Idag har jeg fått en ufattelig invitasjon av fetteren til min bedre halvdel. Jeg kan bo på seter noen dager og være en del av driften de har med alle dyrene!! Forløpig er jeg på hytten på Beitostølen for å tenke meg litt om, men vi var innom på vei hit i dag og jeg kan trygt si at det frister. Ikke strøm, vann eller noe…langt oppe på viddene alene med to menn (Trond Flo og Hans Gubhage=samboere), dyrene, fjellene, friske luften og min laptop. Det hadde vært noe å skrive hjem om!! Jeg skal tenke på det noen dager, hva syntes du? Ikke at jeg ikke klarer det, jeg har megalyst, men jeg har bare litt over en uke igjen sammen med mannen før jobben hans kaller igjen….hm?!

Seteren har egen nettside og kafe åpen for turister som ferdes i fjellet. Overnatting i all enkelhet er mulig og nettsiden finner du her : http://www.gubhage.no/ Det ligger opp ved Vågå ved Lom, oppe i Finndalen. Tenke tenke….her er noen bilder:

IMG_1774

IMG_1786

IMG_1783

IMG_1779

IMG_1765
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.