Dagen idag har vært av det avslappende slaget men noen aktiviteter har det blitt. Naboene her på hytten har akkurat entret stuen etter grilling ute i selvlaget grue, og nå skal de knuses i kort. Jeg visualiserer dagen litt idag jeg!

IMG_1903

IMG_1933

IMG_1936

IMG_1928

Jeg gjorde et smart trekk før grillingen…tok meg en smoothie med grønnsakspulveret mitt fra goplatinum sånn at jeg ikke var så sulten. Alltid lurt å være føre var selvom jeg har spist og kost meg nok i ferien likevel.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.