Jeg kjeder meg…eller, det hørtes så fælt ut. Jeg savner fjellet og viddene mine. Jeg savner følelsen av å komme seg opp på en fjelltopp, sette seg ned med niste, bare nyte frisk luft og herlig utsikt. Jeg skulle bodd på vestlandet, i Stryn. Jeg elsker virkelig fjellene, og akkurat nå i sted satt jeg her og viste min mor bilder fra vår aktive sommerferie. Da kom lengselen krypende. Jeg må snart tilbake til åpne vidder og fjell. Det er ingenting som gir meg mer ro og glede. Spesielt når familien er med og ungene spretter med som små fjellgeiter. Nå er det ikke lenge før hverdagen virkelig starter med tidlige morgener, arbeidsdager og hektiske ettermiddager. Sommeren kunne godt var til september for min del, da skulle jeg vært enda lenger i Stryn.

Igår fikk jeg telefon fra Geir Hamnes som ville ha meg med på en jobb i Stavanger 6 august. Det gleder jeg meg veldig til, en tur til hjemtraktene mine. Jeg skal være konferansier på et sted…skriver mer til uken. Er du bloggleser og fra mine hjemtrakter hadde det vært hyggelig å hilse på. Skal skrive mer om eventen senere..nå venter det lammestek alla mamma og kos med familien. Jeg skal bare drømme litt til……

DSC00253

IMG_1759
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.