Omer Bhatti – jeg har respekt for deg. Du har siden du var veldig liten minglet med nå avdøde MJ og nesten aldri har du uttalt noe til media. Vi alle lurer selvfølgelig på hva dere pratet om, hva gjorde dere, hvordan var egentlig Michael bak alle maskene, mediaspillene og fasadene. Det  er så mange spørsmål, og et lite intervju med deg ville gitt mange svar. Men gir du pressen dette intervjuet? Nei, og det står det ufattelig respekt av. Du kunne sikkert solgt historien din for veldig mye penger, men ikke det har fristet deg engang. Dette vennskapet må ha betydd utrolig mye for deg…

Skal vi spekulere litt som engelsk presse driver med? Kan Omer vært MJ sin sønn? Jeg aner jo ikke men han er ufattelig lik. De tilbrakte masse tid sammen og han satt på første rad under «begravelsen».  I dagens aviser står det noe om ordene Omer har skrevet i protokollen fra sermonien og jeg blir så provosert. Jeg ser verdien for VG å få tak i disse men ha nå litt respekt for personlige ord.

Men det jeg egentlig ville si var bare at jeg har ufattelig respekt for deg Omer uten at jeg aner hvem og hva du er. Du står for noe og gjennomfører det. Det liker jeg!

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.