Nei, det er ikke E18 fra Asker til Oslo som skal vekk…det er den gråe du skimter på bildet. Jeg hadde sett ut som jeg var 70 hvis jeg ikke farget håret! Jeg har noe vannvittig med gråe hår. Rekk opp hånden de som slipper å farge håret? Heldig-griser….sjekk her da! Nå bærer mine slitne føtter meg til Imitch i Drammen for å gjøre noe med trollehåret. Hvorfor sliten tenker du? Jo, det ble litt vin hos ho Kirsti igår.

IMG_2003

Egentlig har jeg vurdert flere ganger å stille med denne for å provosere litt – hva liker du best? Trollehår eller hodeplagg?

IMG_1990

Jeg ser Tone ikke har bekreftet forholde likevel!? Er ikke filmprinsen så gøy å «leke» med lenger? Nå skjønner jeg ingenting! Er dere sammen eller er dere ikke sammen? Kanskje de bare utforsker litt? Det må jo være lov….trekk deg vekk fra rampelyset litt da Tone, så slipper du pressen en stund. Et godt råd!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.