Etter en lang dag på familiebesøk i Moss kjente jeg sofaen skrek etter mor. Jeg gledet meg til gotteriskålen som ventet i skapet, hodet på puten og god krim på tven. Men – min bror hadde andre planer. Han skulle briefe med formen sin, knuse storesøster en gang for alle og vise at de tre siste årenes slit på sykkelsetet har betalt seg. Han er i knallform og 26 kilo lettere enn når han startet. Han bestemte seg for å ta seg selv i nakken og komme i form. Nå sykler han ritt og er en stor inspirasjon for meg!

Jeg tok han i kveld med på min «korte» runde på 3, 2 mil. Følte meg trygg på at dette skulle jeg klare noenlunde. Men den gang ei. Han knuste meg sønder og sammen! Nå er det slutt på tull og tøys, koserunder for å se på skogen. Jeg skal komme i knallform! Truls er et levenede bevis på at det går om en vil!! Nå venter sofaen og gotteriskålen står på bordet, men skal IKKE entre denne kjeften. Møkk og drit – jeg har fått blod på tann!

IMG_2045
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.