Jeg har en viss type kunst som jeg bare elsker. Type Odd Nedrum kunst. Skulle jeg ønske jeg hadde peng til å la bilder som disse pryde min vegger. På facebook er jeg venn med Thomas Klevjer som jeg intervjuet en gang i tiden, og siden har vi hatt kontakt. Jeg ELSKER denne type kunst…møkk at det må være så forbaska dyrt alltid. Hvis du har noen hundre tusen til overs så send de til meg og jeg kjøper bilder. Disse er fantastiske!! Klikk på bildene så kommer du til Thomas sin side

6536_112974171151_525076151_2649686_2996977_n

introimage_03
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.