Da er jeg på plass for å «underholde» på Ikea med min hmmmm humor og «vittige» vesen.  Ikea åpner for kunder kl ti og jeg er godt forankret i en sofa jeg kunne bodd i. Nå skal  ikke bare Ikea kunder la seg inpirere, jeg skal springe rundt som en unge i gotteributikken.

Stavanger er og blir byen i mitt hjerte. Jeg elsker å kjenne vestlandsvinden stryke på huden, den friske havluften og det koselige sentrumet. Drammen er fin, Oslo likeså, men Stavanger er plassen. Nå skal det konfransieres og selvfølgelig blogger jeg etterpå! Hadde du trodd noe annet? Men ingen skandaler...det er det andre som står for! Hehe

IMG_2116
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.