Selvfølgelig ikke for evig og alltid, men for helgen. Jeg tar meg et pust i bakken og skal reise vekk i helgen. Gleder meg og sykkelen er med på tur. Vært ute på kortrunden min i dag morges….den på 3 mil. Herlig i morgensolen, varmt var det og!

Håper du får en strålende helg, jeg blogger søndag kveld igjen. Hvis du trenger bodylotion eller driver helsekostbutikk og planlegger å ta inn nye produkter, må du prøve dette. Det heter Dr Taffi og er den beste bodylotion jeg har prøvd noen gang. Med olivenolje for vår tørre skandinaviske hud….

IMG_2109
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.