Svetten siler, armene+skuldre er støle som få, men jeg er på vei! Jeg har nå flyttet alt over på www.trinegrung.no som gjør alt lettere for meg. For de som ikke skjønner seg på dette (tok litt tid for meg og skal jeg love) så drifter jeg nå alt selv. På et vis. Skal jobbe med bloggen utover hele kvelden men vær litt tålmodig med meg er du snill 🙂 Gi gjerne tilbakemeldinger underveis for jeg prøver og feiler hele tiden her 😉
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.