Jeg lover å komme sterkere tilbake som blogger men akkurat nå jobber jeg intenst for å ferdigstille dette temaet…altså utseende på bloggen! Jeg skal ALDRI skifte mer og blir her på trinegrung.no for evig og alltid! For et styr….skal ikke være lett dette her, det er sikkert og visst! Ikveld skal jeg skrive et langt innlegg og komme veldig mye sterkere tilbake!

Jeg MÅ bare sende varme tanker til Norges svar på Beckham….du var jo det en stund John Arne og jeg digget det!! Stå på, ikke la janteloven knekke deg! JA til flere bilder av John A i Ferrari!

John_Arne_Riise_70268416x9
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.