Denne kom på mail til meg i dag og da er jeg sikkert ikke alene. Det er det dummeste jeg ser når hackere skal liksom lure oss forbrukere på denne måten…se hilsenen nederst på siden. På engelsk! Hvor dumme tror de at vi er? Ikke la deg lure, den samme kom fra «IKEA» forrige uke. Det kommer ufattelig masse spam mail, heldigvis har jeg ikke åpnet noen. Har du gjort det noen gang?

Jeg åpnet en orm på msn en gang. Det stod at en kamerat av meg hadde sendt meg et bilde. Da trykker en jo, men en skjønte jo at en hadde drede på draget når skjermen gikk i svart. Lurer på om det er noe å tjene i andre enden på å «ødelegge» andres maskiner på den måten? Forbanna møkkafolk, men som er ufattelig flinke bak tastaturet.

Bilde 1
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.