Jeg kom over en gammel video på youtube-siden min idag. En der jeg skravlet meg gjennom mine 10 bud for et sunnere liv, hvor jeg klarte å glemme to! Jeg er en merkelig dame når jeg ser på meg selv tidvis. Vill og gal, gjør masse merkelige greier innimellom. Men en ting skal sies, jeg hadde det VELDIG gøy når jeg laget en del av videoene på min tidligere blogg. Kanskje jeg skal ta det opp igjen? Eller kanskje ikke etter jeg har ledd meg gjennom denne:

Mine ti bud from Trine Grung on Vimeo.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.