Et vennepar av oss giftet seg i Afrika ifjor og festen for øvrige venner ble avholdt ikveld. Det var stas, festlig, koselig, rørende og utrolig vellykket. De tar seg selv så lite høytidelig og er bare et herlig par. Gratulere så masse med dagen Gro og Trond! Det var en regnfull ettermiddag/kveld og en ting kan jeg hilse å si…jeg har ikke trådd på meg høye hæler på evigheter, så gjett hvem som var glad for at pen-sandalene var med i vesken!? Smart trekk unge lovende Grung!

IMG_2190IMG_2185

IMG_2178IMG_2182

Noen trakk «frisk» luft der det var et lite tak…ikke store plassen men Erik Hoel til høyre i bilde er en fin fyr! Han ba meg skrive det for å skape litt blest…han liker det 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.