Dette blir en høst som kommer til å stå i politikernes tegn. Det er valg, og det skal menes, synses og til slutt velges. Noen blir taperne, mens andre blir utropt som nye landsstyrere og det feires ut i de sene nattetimer.

Jeg satt tideligere i uken og så på denne debatten mellom Jens og Siv. Siv forøvrig i en hvit jakke som lyste sånn opp at jeg er sikker på at de så den i Kina. De som styler henne må da vite at en IKKE skal bruke hvitt på tv…men drit nå i det, det var ikke det jeg ville mene litt om. Det var debatten i seg selv og dens form. Hva og hvem tjener på å «vinne» en sånn debatt? Det blir så dumt. Det blir meningsytring frem og tilbake uten noen annen intensjon å vinne akkurat denne kampen. Dette viser ikke om en av debatantene er en bedre landsstyrer enn den andre. Ei heller syntes jeg de faktiske meningene til den enkelte partileder kommer noe særlig frem.

Jeg sitter ikke på nøkkelen over hvordan det bør debatteres i tv-ruta, men krangling frem og tilbake fører ikke til at noen av de involverte vinner flere stemmer. Hva mener du? Så du debatten?

Partiledere
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.